Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Dnes odpoledne bylo krásně, do chvíle, než jsem málem podpálila barák. Tentokrát jsem na to šla sofistikovaně. Nechala jsem hrnec s olejem na plotně, co jsem zapla na šestku. naštěstí jsem si vzpomněla na mou umřelou Kristýnu a nešla jsem na to s vodou – páč to už vim, že to hoří, Kristý takhle podpálila málem půlku Dejvic 😀 . Dopadlo to dobře, jen to tady hrozně smrdělo. Smrdí to i dál, ale už míň.
černej čaj
se vesel dost natesno teda ale vesel
no vida, samý pozitíva, garáge maj, povlak přišel, do pračky se vende! Krásnej život 😀
y to tu nekde bylo tak to nikdo nikdy nenajde
ajajaj, sem děsná
ale jeslti je to recky netusim
nejni, ale Fifijová sem jak už víme naščestí dala origoš ze Zvířetníku (dík, žes to přehodila radši rovnou do recepisů) . Já to tady taky někde právě psala, páč jsem to už měla odzkoušená, ale kde tomu je konec, neví ani pánbůh fšech grafomanůch 😀
Fifi –
k panu veterináři jsem šla pro nálož infuzí pro čoklidy Ukrajinský. Mám toho plnej kufr. Je moc nejhodnější, pan dochtor Zuzko.
Díkec za ten recepís
cervenozadkova hnusota velika.
fuj a ble, ble. Já musím bohužel sáhnout u všech tří k obojkům.
Odetta
jo, je toho požehnaně, kam to půjde – to si neumím fakt představit, ten odbyt pro ně tady prostě není, půjde to do rukou lidí jako Brtnik a budou mít o zábavu postaráno 🙁 a ti psi taky. Za dva roky můžem čekat boom v útulcích. Chce se mi brečet – slovo chovatel už ztratilo svou váhu. Na Bazoš radši ani nekoukám 🙁
Plánovaly jste předat materiálno nějakému útulku, platí to ještě? mám tu přehršel obojků a postrojů.
hele to by se mohlo svézt možná taky na tu Ukrajinu, případně by to šlo pro ty psy bezdomovců, jak bylo zamýšleno původně.