Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
jsem čekala dneska, že už bude ziminka /a že vona bude, páč kvetou trnky, tak to je vždycky na sto procent/ a zatím to šlo, tak jsem vyrazila ešče v bundičce, nicméně ta zimní ešče čeká, čekáááá. Fčéra jsem si to krásně užila, ohaříci si to užili, Brtnik si to užil, takže fšicí Koláčníci si to užili.
Právě jsem si dala po sto letech Bonparu – hmmm, dobrůtka, už jsem zapomněla, jak to chutnalo.
žjuuu Slepičárna – a jak to, že z ní nevypadávaj ty obří vejce už? 😀
čus Dennyky, ty údernice 😀 . Matka pluku má pupek skorem jako já 😀 a je to ftipný v porovnání s Bláňou. Koukám, že už taky budem muset vyrazit k rybníčkům asi. Ono by bylo taky na čase, aby se po zimně ti dva odprasili.
Mandl byl u nás v jiný místnosti, krásně to tam vonělo, pára tam nebyla, jen takový voňavý vlhko z toho mandlování naškrobenýho prádla. Bylo tam i něco, co vypadalo jako předpotopní předchůdkyně sušičky. Co to bylo už se nedozvím, ale nepoužívalo se to 😀
Taky uslyším až bude Koněf štěkat a můžu na ní přes kameru držkovat.
a u toho bych chtěla bejt 😀
Mirko – tak huf, že aspoň máti, když už má ty blbý kecy, dodržuje stanovenej režim, huž aby to bylo komplet za vámi.
PetroK-přeju ti at si v práci už až do konce roku,-krom dovolené!!!!
Dík, doufám, že už to bude dobrý. Ale ešče, žes tam dopsala tu dovolenou, páč to by se mi zase nechtělo, až do konce roku tady bejt bez přestávky, to zasejc nenene 😀
já hodně oblečení nahřívám,nemám ráda to studený ze skříně…
to dělám na chalupě taky, nad kamnama, páč z těch skříní je to ledárna, jak je tam vlhko.
černej čaj
TEŽ VELICE GRATULÍRUJU KE GARÁŽI, konečně budeš mít volnej prostor doma, uklizeno, žádnej bordel, kterej musíš odklízet, když chce na záchod. HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ TO BÉ KRÁSA, CO?
Kuskus
Bavlněné punčocháče děs běs
další co ne nesnášela? To sem asi jediná? Pravda, chodily trochu napřed, než šel člověk, když se vytáhly, ale zase v případě, že to byl někdo jinej než já – třebas posléze brácha mojí nej kámošky, kterej v tom ovšem uměl chodit tak, že nejdřív se vlnily ťapky, pak kus punčocháčů a pak přišel Jeník – tak to bylo veleftipný 😀 😀
takhle vymóděná jsem chodila celou tuším čtvrtou třídu.
já úplně nesnášela čepici debilku!!!!! Kdo tohle vymyslel, toho měli natahovat na palečnici. Pletenej hnus, co navíc na tý hlavě kousal. Nesnáším od maličkata čepice a pak šátek co mi máma uvazovala v zimě přes pusu, abych nenastydla. Než jsem došla do školky vykousala jsem do něj díru. Měla tak máteř hroznou spotřebu šátkůch 😀 Dětství byl v podstatě módní teror 😀