Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Nažďáááár Prdi! Tak sem zasejc v práci. Uzavíráme sázky, jak dlouho tady vydržim 😀 😀 😀 Mám vypíglovanou kancelářičku, paní Boženka se tu vyřádila, tak to se mi hnedle dobře pracuje. Venku je tak krásně a ptáci řvou ….. supr den.
Znám cíchu i povlak a díky Fifijový za připomenutí mandlu dole ve sklepě našeho paneláku. Milovala jsem chodit tam s mámou mandlovat, taaaak krásně to vonělo. Máma tam mandlovala i moje bavlněný punčošky /pamatujete se na ně? V takový tý příšerný posraný barvě? /pak dělali myslím i modrý/ Když se vytahaly, tak chodili asi kilometr před váma 😀 , ale hrozně příjemně se to nosilo pod tepláčky/ vůně mandlovanýho a vymandlovanýho prádla byla uuuuchvacující. A to příjemný teplíčko tam. jeee…. to sem se vrátila o sto let zpátky, díkec.
čajdo – píšou, že přehoz lze sušit v sušičce, tak by se to mělo vlézt i do pračky, si odhaduju. A taky píšou – před první použitím vyperte, takže pratelný by to mělo být.
Asi bych šla milejm diskofilům, ať by byli za jakýhokoliv koutu světa říct, že noční klid a baštafildy.
Mirka D.
supr, že Dafule už ožívá a že se daří držet dobrý režim. tož přeju, ať je to brzo komplet zahojený a můžete fungovat normálně.
Gde je Denníky?
Fifijová – přišel mi emil, kde bylo psáno, že se moc líbil Tvůj nápad s dobrůtkama pro děti, tak Ti to musím napsat, páč takovýhle věci se počítaj. Jen tak obyčejný radosti v týhle situaci moc není, zvlášť pro děti