Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
mít psa/fenu je fajn,ale nejlepší je mít psa/fenu,když se do toho člověku nikdo nesere,jelikož v případě,že se do toho člověku někdo sere,tak se ten dotyčný pak celkem nasere…
tímto se mlouvám za sprostá slova…….
v sobotu ráno jsem vyvenčila pséky-nakrmila pséky,dala Dafině prášek,a poté jsem odfrčela na otočku do BK,
kamoška ze čtyřlístku měla narozky-domluvený předem,
v BKjsme skčily s tatkem na hbřitov-mamka měla 20 let výročí,
a odpo jsem skčila na oslavu,ze které jsme se za pár hodin nechala odvézt autíčkem dom,
dala Dfině prášek,zkontolovala jizvu
Matin v neděli vše dodržoval-po dvoře na vdítku,vycházku pidi 3metry za zahradu
Dafi má od soboty od rána roupy a šijí s ní všechny čerti-prostě-už se jí ulevilo
ano Martin to v sobortu dodržoval,ale v neděli,jsme šli ráno prár matrů za zahradu na venčící/čurací vycházku,pak jsem dala Dafču dom,a šla jsem s Žerykem,že bude mít větší vycházku,protože od středy má mini vycházky s hraním cvičením na zahradě-ve čtvrtek teda se mnou byl po dědině a v knihovně
no tak jsem vzala Žeryka předm ven ke křížku a dolů mezi polama k rybníčku,pak podél ohrad na konci,na poli jsem dala Žerykovi pachový čtvereček,
-aby měl taky chvílu hlavu dolů,srovnal si záda,
u ryvníčku jsem mu párkrát-doslova párkrát hodila kolečko,který si nesl na vodítku až dom,doma prolezem brankou,vlítne na něj Max-sebere mu kolečko…
seřvu Maxe,a vezmu si chvilku Dafi na krátký vodítko na dvůr a sluníme se-a přednáška-proč ju nepustím,proč je na vodítku,at se projde….
no nic,
za chvilku jsem ju dala po vyčurání dom,odpo jsem ju vzala na dvůr na flexi vodítko,chvilku jsem s ní poseděla na terase-já seděla,ona ležela na vodítku,pak si štěkla a šli jsme ležet dom,natulení k sobě jsme několik hodin leželi,
pa jsme šli k večer pár metrů za zahradu,kde nějakýmu debilovi zdrhl ovčák asi a odo lípy valil po poli za srnkou,a pak přes pole zpět směr od lípy dolů,tak jsme zmizly za plot,byly jsme kousek za bránou,a ještě jsem sse dívala,kde jdou páničci,páníčci nikde….
to je mazec s těma lidma….
Dafule po jídle,po prášku,leží…
Černejčaj-my jsme říkaly v BK kapna,potah je hezkej,ale vypadá jak ten náš,co se nevešel do pračky,máti ho jednou s Martinem prala ve vaně-já ji řekla,že se na to můžu vy….,že holt když se Martin se mnou o ničem neradí,tak holt at si to s ní pere on,tak ale třeba máte větší pračku,nebo to není tak tlustý jk to vypadá na obrázku,tak se tam vleze,my máme ty 2 přehozy s PENNY a ty jsou veliký,ale tenký,tak do pračky se vlezou