Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Vlocky s jogurtem bacha pac vlocky se umi nacucnout a je tam hodne vlakniny tak to tlaci k bobku ale muze to i zbetonovatet…
Jo, s feri se chodilo curat a dost, pred dvere a zpet… prvni 3 dny jsou nejkritictejsi a pak uz to bude jen dobry, ale tak bych pozadala nekoho at dafinku pohlida anebo pokud je dafi hodnej pacient a ma to udelany na kreslo treba schodky z krabice at neskace nebo zustava jen na pelisku tak se jit proste na 20 minut projit, to se nic nestane
Fifi
Jak poznas uprchlika pred dlouhodobe zijici vydelavajici rodinou?
Ja vceta moc sympayii k ukrajincum nemela su na ubytku v hlinsku penzion betlem krasna chaloupa takova esuskovita mosazny baterie i sorchac se dvema tema kohoutkama ne kulatejma ale jakoby hvezda, sladeny dvere a skrinky rucne malovany kyticky, babickovsky povlecrni…
Hulili mi pod oknem, poslouchali muziku dost nahlas a do toho se bavili yakze sem tak dve hodiny po ulehnuti poslouchala jak delaj bordel a pres okno mi zavanel smrad. Okno sem zavrit nemohla pac tu bylo 26 a nedalo hy spat celou noc:D
To povleceni ale nutne potrebuju ale kde se takovy kvalitni shani?