Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Fifi-no ted sem byla s Dfi chvílu na zahradě na vodítku,pak jsem šla pár metrů-fakt metrů za zahradu-i s Žerykem,ale on je z toho házení tak zdegenerovanej,že když se jde koiusek,tak se nevečí-když se jde za bránu,ale prostě jde,hubu by si rozbil a čumí-kdy se mu co hodí….
no nic po pár metrech jsme šli dom,a já si dala s Žerykem na dvoře cvičení-napřed na pamlsky otočky,kroky,obíhání kolem těla,packy,kroky,-to došla cvičit i rodičů Btty,a pak jsem s Žerykem dala němohru-chození u levé,pravé nohy,obíhačky sušáku,a saní,sedni,lahni,přede mnou,,a u nohy,couvání,a obíhačky,sušáku,saní,krky,a to všecko jen na posunky,pak jsem mu párkrát hodila kolečko a šel taky dom-trchu se aspon prohejbal,zaměstnal mozek…,
jina já se válím a čtu…..
mám divnej pocit,že bych měla umýt okna,
otrimovat Maxe-umýt ojna-se mě nechce odnášet kvítka,přinášet kvítka,záda mě budou bolet….
trimovat Maxe-se mě nechce-záda mě budou bolet,mu hrozně,ale fakt strašně smrdí z držky-to se nechce už tuplem,
tak krom nádobí,pořádnýho umytí kráječu a normálního úuklidu tak nedělám nic
mám výčitky-vůči práci-ale tak trošku
vůči Žerykovi-že nemá vycházku,jen trochu venčení,na dvoře párkrát kopnu do balonku+to dnešní cvičení
ale zase to je táááák boží se válet….
nevařím-teda Dafině-u mě na to celkem kašlu…
Zlato-já si tááák užívám,že mě skro nic nebolí-má norma je-loket,záda,prsty,palec,klouby,v poslední době furt prsa,pak břicho dole…
+měsíc nevím proč oteklý kotníky…..
že se mě nechce nic dělat….
Černejčaj-tě obdivuju,jak chodíš na ty fyzia a lámání kostí,to já krom cvičení se nejsu schopná k ničemu dokopat…