Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Fifi-prášky má synolux ode dneška 2krát denně
včera večer mě pobavila-šla jsem ju dat v 9 večer na dvůr na vyvenčení-tak rychle otočenýho psa,valícího ke dveřím z výrazem-je tady zima,cvcu dom a spát-sem dloooouuuuho neviděla!!!tak jsem pověsila vodítko na věšák,
a šla jsem do vany….Martinovi jsem řekla,že kdyby chtěla Dafi v noci ven,jde s ní on
pak teda šly oba na dvůr ve čtyři ráno,no a pak ted ráno po osmé hodině,pár matrů za zahradu,pomalým tepmem,
ted dostala banán kousek+prášek,a jde ležet,Žerykovi jsem chvilku zaházela kroužek na zahradě-má ted šizený vycházky-ale je mi to jedno!
což je u mě co říct!!!!
je fakt,že je ted přes den hezky/teplo,tak může být venku,-což ase sám moc nechce….
Černjčaj-jo mám dovču-je mi to teda blbý,protože jsem dostala volno v úterý,a je nás v práci málo,takže vůči vedoucímu,co je tam ted fakt dost hodin mi to blbý je,ale tak co už….
Kuskus-to je dobrý úsloví-po čem hovno,tomu se nic nestane-to používá můj rodič:D:D:D
jinak k respirátorům-já se teda přiznám-žer do obchodu už nenosím,jelikož jsem to měla na puse 2 roky-a 2 roky přes to mluvit-každou větu 3krát,protože je přes to fakt špatně rozumnět,+když je tam kravál,takže já už to teda v obchodě nenosím,vždycky jsem po celým dni v om měla ucpanej nos/krk,
takže já se přiznám,že jsem to s úlevou sundala,ale jeden náš strážnej to nosí-s tím,že říkal,že je to jeho zdraví
+nějací zákazníci to nosí taky….
ale strašně moc jich to předtím nenosilo-mělo to na ruce/bradě-asi modní doplněk-a to mě strašně,ale trašně fakt teda s…lo,že,když mi to musíme mít na xichtě celej den a fazoicky v tom makat,tak oni to nemůžou mít dest minut na xichtě-ono se jim v tom špatně dýchá–no mněse v tom potom taky špatně dýchalo…
ze začátku jsem se s těma lidima hádala,nyslím,že pár lidí ze začátku jsem odmítla obsloužít,ted už jenom komentuju lístky z pusy….
to mě vadilo vždycky a vadit bude mimochodem-půjčená kolegyně,co jsem s ní v sobotu vybalovala,tak mi žíká-že je v šoku,kolik zákazníků nezdraví/neodpoví na pozdrav-tak jsem se smála a říkám jí-no tady je to norma,
u některejch si regulérně myslím,že jsou němí-ehm-nejsou…..