Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

Černejčaj-ty 2 hodnoty nejsou problém na operaci,
    -nevím jak to stručně napsat-jako není to nic vážnýho,
    ale taky to není že by řekl-všecko dobrý,papíry od toho mám,tak to tady můžu zkusit pak nějak přepsat,granule nedávat,krmiit tím co doted,
    momentálně krmím zelenina,ryba,rýže,jabko,tvrdý tvaroh,kuskus-trošku,vajíčko bílek,může i trochu vepřovýho masa-měla včera-a dobrý,
    i zhubla teda trochu
    v práci půjčený ráno 3 lidi z Kroměříže,budou půjčený i v pondělí,my dostáváme smněny navíc…zatím se má vrátit jen jedna kolegyně z marodů
    dnes teda volno-bolí mě záda jak čert teda…
    tak ráno v 5 jsem dala prát jednu pračku-zimní psí bundu,že už sklidím+věci z práce,o půl sedmé jsem dala prát druhou pračku,vytáhla jsem podzimnojarní psí bundu-od Jéžiška-s tím růžovým vrškem,černým spodkem-ččerný konce rukávů-zářím na dálku jak lampion:D,umyla jsem koupelku,kuchyn,a šli jsme s psékama do lesa-velkej studenej fučák,ale tak,jsme to pochodily,psi se proběhli,Žeryk zase s klackem-ehm včera 3 hodiny do půlnoci fnákal,že chce jít za Martinem na terasu!!!!
    Žeryk totiž byl zavřenej doma,že má po jídle,a Martin jak mě dovezl z práce,tak si šel sednout na terasu-zmlátila bych je s chutí oba!!!!
    -včera v práci kolegyně ukazovala vedoucí konzervu pro psy-že je lehká,že je tam málo žrádla-že se musí dát do ztrát,a vedoucí na ni-Teta,vy jste měla hlad??:D:D:D
    tak seš kolegyně vztekala,at jí neříká teta:D-je z nás služebně i věkem nejstarší,ale pracovně nás strčí půlku do kapsy…
    sem chtěla ošmikat trochu Žeryka,ale furt je ten vichr,tak nevím…
    za to chce ošmikat Martin a to se stršně nechce:-(((
    Chárlínek s hračkou je parádní-to je bezvadný,že když se povede pro psa,nějaká zábava,že?!
    -jinak štěnátko-štěnátko hodně serte Dafinku-no jo no vím,co mám za čokla-prostě Dafča psi nemusí….když si jí pes nevšímá,tak si zvykne ale nadšená z něj není,
    jak ju otravuje tak vyjíždí,je fakt ,si uvědomuju,že na hodně fotkách z výletů má náhubek,když je prostě někde na volno,člověk neví kde koho potká,tak je mi tohle milejší,tady vlastně vím,že v určitou dobu nepotkám ani nohu…

Kachna-moc se mi líbí mravenečník,je to kromě Ferinky a Lokinka další pejsek co bych si tak pořídila-zbytek osazenstva tu je na mě moc rychlej a akční:D:D:D