Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Zlatka-pořád 25 dní
jinak-já jim hned v pondělí všem do sluchátka řekla,že za týden se u mě nic mněnit nebude,že v pondělí mám toho doktora-takže žádný přehazování,v úterý tu Dafču-pak mám mít 3 dny volno+volný víkend-a pak jsem to řekla vedoucími extra v kanclu
tohle bylo s mým souhlasem-i když to bylo už moc a extrém-ale zase nikdo mi necpe chladák-ooo děkuju bože-chladák jsem dělala pár let-a nedávala jsem to fyzicky/zdravotně-kombinace zimy,bolavých kloubů,tahání těžkých věcí,k tomu ten kdo dělá chladák tak chodí normálně na kasuu-takž máš dělat 3 2 metry vysolý palety chladáku-jogurty,mlíka,salámy,předtím ráno třeba 3 termáky masa,
-o jsou takový obr chladící skříně,no sotva uděláš ty+kontroluješ u všeho datumy,tak deš vybalovat ty palety,k tomu chodíš furt na kasu+pak musíš provézt zbtkový palety v chladáku…dom jdeš až to uděláš…
já to dělala pár let občas-jako záskok,ale nestíhala jsem to,byla jsem tam dlou,zmrzlá,všecko mě bolelo ze zimy+těžký věci….+hlídat ty datumy a tak…tak to mi už pár let nedávají+mě neposílají na jiný filiálky-to mě za ty roky poslaly tak 3krát….
-jnak lidl má dovolené 30 dní…..
ale tam nedělám,nechci a nebudu,tak to je mi fuk:D
my těch 25 dní máme mít vybraný do podzimu každej rok……před šesti lety,
jsem měla v listopadu 2 týdny dovolené,ale to jsem měla nemocnýho starýho Gera-to byly sokor poslední 2 týdny….1,12, jsem ho teknkrát utrácela…
rakovina lymfatických uzlin,k tomu pokousání před tím v BK od toho něco jako pitbul tomu tenkrát nepomohlo…
takže tenkrát ty 2 týdny se mě hodily,že jsem e strávila celý doma ze psem a s knížkama,
normálně by mě ale 2 týdny v listopadu nepotěšily-podzim,jaro jo,ale takhle v zimě už na čtení 2 týdny nenene:D