Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

tak v pondělí mezismněna,takže ráno vycházka na proběhnutí,vyvenčení,
    a protože odpo už byly hodně puštění venku,+vycházka s Martinem,tak na večerní vycházku jsem se vyprdla:D
    mám tak přeházený smněny,že se v tom už vůbec nevyznám-v pondělí jsem měla mít ranní-a měla jsem mezismněnu místo kolegy,co měl ranní-nemohl tu mezi
    včera jsem měla odpolední,místo kolegy,co včera nemohl,tan místo mě půjde dnes na mezi,já mám dnes volno…a tohle přehazování pokračuje ještě pak 2 dny…..
    ,azec toto…
    večer v pondělí jsem si pouštěla ty písničky odtud,a pak v noci do sluchátek kapelu Devítku-tu jsem neznala,a mimo jiné si pouštěla písničku -Holka od koní-a zadumala jsem se nad tím,že nejsou skro žádný písničky o psech?
    je hodně písniček o koních,kde se opěvuje jejich krása,pohled na ně,na jejich volnost,pohyb…
    ale nic takovýho není o psech,
    není nic co by popisovalo ten pocit pohody a klidu,když si jdete přírodou-nikde nikdo,jen vy a pes-a les:D:D:D
    ten pocit když člověk pozoruje pobíhání/hraní smečky psů,
    případně písnička opěvující radost při pohledu na prachujícího psa:D
    no nic…..to říkám furt,že su blázen:D:D:D
    včera ráno teda vycházka ke křížku a zpět s pár obíháním sloupů a stromů+přivolávačky a stůj,
    předtím ráno uklidz,pak jsem si po vycházce s Dai na klníně četla knžku od Gotta-se blížím ke konci-na to že to čtu chvílu u stolu,to jde,
    dopo přišel Martin z nějakýho vyšetření,udělal oběd+odpo oběd na dnešek-což je dobře,protože mě je nějak divně….
    hodil mně na odpolední
    tam napřed vybalování,pak kasa….
    taková pidi příhoda-paní ukrajinka s 2 kluky,kteří do ní furt cosi husstily a chtěly….nevím co….
    za ní pán,častý zákazník,čech-větší nákup,z regálu vzal 2 čokošky-takový větší,a říká mě,jestli mu je můžu okamžitě ted hned namarkovat,ještě před tím jeho nákupem-držel je v ruce-tak jo-tak je namarkuju,a on je hned strkal těm 2 klukům-ti si to nechtěli vzít,tak to strčil paní do tašky-ze slovy-padarok-jsem normálně byla dojatá….
    no nic no,take pak kasa,večer úklid a v noci pěšky z kákupem v dešti dom…jéééé jááá byla vzteklááá
    člověk má jednu odpolední za měsíc,protože si kolga chtěl vymněnit amněnu a leze pěšky v deštu do kopce,,,,
    no nic,doma jsem dala vanu a ležing
    dnes ráno jsem teda chrněla dlouho-bez budíku!
    pak jsem po snídani a narvání pračky šla s čoklama-k rybníčku,tam jsem trošku pocvičila taneční+zaházet trošku míček-Dafi se teda nosit vůůůůbec nechtělo-to zas bylo tempo-4 krát jí po cestě míček vypadl,a ještě se po cestě 200krát zastavila a zamyslela!!!!jsem myslela,že mě trefí-ne,Dafině,když se nechce nosit,tak se s míčkem FAKT VYBĚHAT NEDÁ!
    jako,že si řeknu-je mi blbě,vyběhám si psa házením…..houby s octem….
    no nic,míček jsem jí hodila 3krát….a šlo se od rybníčku zpět,kousek pak směr knihovna,pak zpět,a kousek směr ke křížku k úvozu,kdde si daly obíhačky stromů a šlo se dom-šlo se dost rychlým krokem,nebe zatažený,fučelo…
    tak to byla vycházka-k rybnáčku-pocvičit trochu a zpět-a kosek na další stranu do dědiny a zpět,a kousek na další stranu+obíhačky a zpět dom,nikam daleko,kdyby se rpzpršelo,at nezmoknem,doma jsem nechala Dafču a šla do vjezdu s Žerykem pocvičit ješě několikrát kroky,otočky,couvání,packy,-Žerykovi se schoval někam mozek,protože u povelů,který dělá často,nebo udělal před chvilkou za chvilku neviděl co chcu-udělá kroky,a za vteřinu-čučí a neví co….
    přemešlým,od kolika let může pes blbnout…..