Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
já za sebou v sobotu 4 mezismněnu-ráno vycházka ze psama krátká,pak dopo mrznutí na hlavní kasemodpo na kase číslo 3-takže vybalování-to zas pro změnu vedro…
ale pro mě lepší než zima,večer pro mě dojel Martin,nakoupily jsme,ze psama byl odpo na větší vycházce-teda větší-nebyla to Martinova 15minutovka kousek k lípě a zpět,ale vzal to s něma k lípě,kolem lesa k hájence a dolů,takže pejsci se trochu proběhli,večer jsem s něma skočila na 5 minut venčící před barák,a po vyprání věcí z práce+psích vodítek/obojků sem šla ležet-no ležet do půlnoci jsem si pouuštěla 3 tygry
ráno jsem se probrala-po 4 dnech v práci,kde hodně zákazníků-pořád dělají zásoby:-(((,tak mě málem upadli záda,nicméně,po snídani jsme vyrazily s psékama
i s Betty teda-sucho,vítr,jako celkem furt,ale zima už moc nebyla-ráno kolem nuly,pak celkem teplo,vyrazily jsme k lípě,od ní lesem dolů-Žeryk si vzal 5 metrovou větev,takže vypadal jak provazochodec,trénující na zemi bez provazu:D:D:D,Martin mu dal menší baldu-metrovou a mohlo se jít…
Dfi měla to ráno veledo¨brou náladu-úplně hrozně moc!!!!
honila se s Žerykem s hračkou,provokovala ho,a chtěla aby ju s tou hračkou chytil,s tím,že ona mu ju nedá-byla prčovní:D
takže v lese jsme šli s 3 spokojenejma psama,Žeryk lítal s klackem a házel si ho přes krk a přes hlavu,Dafi běhala po pařezech ALE I SI JEN TAK BĚHALA NORMÁLNĚ,JEN TAK,jednou ted hodila dobrou držku,ale jinak prostě veselá,hravá,Betty si taky spokojeně capkala na delším vodítku,
no sešli jsme seprpentinama od lípy dolů-takový velký lesní okruh a pak se po cestíčce nad polem napojily k Nevojické vyhlídce-což je lavička ze stříškou nad polem nad Nevojicema-jedna ze 3 tras co chodí rodiče,tam jsme chvíli poseděli,a pak do kopce navrch,vyšli jsme za hájenkou,od hájenky dolů,
krom borca s hldkosrstým foxlem z dědiny jsme nikoho nepotkaly,tak to bylo fajn,vycházka byla dlouhá,ale všichni jsme si jí užily,
kdyby teda Max nebyl pecivál,mohl jít s náma….
no po obědě a ležingu,kdy teda Martin už zase seděl na terase,a házel….
jsem mu jen řekla,že Žerykovi je deset,měl velkou vycházku,a jestli ho chce teda strhat,no nic….
vzala jsem psy kousek k lípě a zpátky,Žerykovi jsem udělala pachový čtvereček na poli,
Dfince jsem po cestě+ jako ztatila rukavici,a šlo se dom,
jen taková 15minutovka na vyvenčení,
no já pak šla na chvilku-bez psů pochopitelně za Pavlou za štěnátkem-je boží,velký jak Dafča už!
hryže,hraje,si,je moc krásný,elegantní,vznešený-na štěně-si lehl-překřížil tapky-a koukal-úplně jak velkej:D
no,doma jsem sklidila prádlo,utřela prach a nachystala si pytel,nůž-ehm trimovací:D,hřebínky,nůžky,kartáče,a 3 hodky jsem trimovala,česala,kartáčovala,a pak ostříhat hlavičku,bříško,náprsenku,nožky,ocásek-a první jarní úprava je za mnou-tradááááááááá,juchajdáááááá-a šlo to hezky,dobře to sjíždělo,ani není do hola,jak kdyny jí popd tím už rostly další chlupy…už byla moc přerostlá-ta srst,strojek jsem měla s nástavcem,at není dohla,ven kdyžtak dostane bundu,nebo svetr,
mylím,že jí tak bude líp,
ještě jsem ju pak vytřela vhlhkým hader,at z ní utřu prach,a šla si dát zeleninu filé,rýžu-jo vypadá,že trochu zhubla….