Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Denny

Sláva nazdar výletu, přežrali jsme se, už jsme tu 😊
    To byl fčéra výletík 700km 😀 já jsem tak ráda, ze ty moje fajn kamarády a dky 😊
    Děkuju ti ty strejdo se svatozáří.
    V Ústí malá pauza, pak na Chdově, Roman prej pojedem na Sushi, je to tam super
    (jezdí tam s dalšíma našima známýma) Je to to Runnig sushi, kde žraso jezdí kolem vás a vy vybíráte co zežerete. No hrůza, jsem se cejtila, jak krokodýl číhající na kořist.
    Dobře no, něco jsme pojedli, Roman si vybral i mističku s řasami a sezamem, říkám ukáž vochutnám, no děcka blé, málem jsem vrhla.
    Pak jsem ochutnala kokosové mléko, tak to bylo gut, jen on mi říká, hele zkus ty kuličky co jsou v tom jídle na dně.
    Bléééé málem jsem vrhla podruhé…kuličky nějaké rosolovité, tak jsem je ehm plivla nazpátek do jedné z mističek, na nějakou další dobrotu, kterou jsem nedojedla.
    Byly tam holky asi vietnamky nevím, furt odnášely ty mističky a byla tam jedna holka, vypadala jeko evropanka, tak jsem se jí zeptala, co jsou to ty kuličky v tom mléce? S přízvukem z bývlého státu SSSR MI ŘEKLA, ŽE RÝŽE.
    No věděla prt stejně jako já, páč rýže to rozhodně nebyla.
    Po 17té hodině začali „jezdit“ masíčka typu losos, tuňák, carpacio.
    Roman se s tím pořád pral, říkám hele, dej si i za mě 😊
    Takže myslím, že jsem tam byla poprvé a naposled, ikdyž byla docela prča.
    Říkám mu, hele si představuju, že mě veme přítel třeba na jednu z prvních večeří sem…
    A bude místo na mě furt zamilovaně čumět na to žrádlo co jezdí kolem :-DDD
    Nakonec nejhezčí na Chodově byly hajzlíky 😊
    Pokrač za chvíli