Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

PÁÁTEK, PÁÁÁTEK, PÁÁÁÁTEK – A DNESKA JE FAKT SVÁTEK, PÁČ VÍTE CO? VÍTE CO?? DNESKA PŘIJEDE PEEEŤA! JÁ SE VŮBEC NETĚŠIM, VŮBEC. FAKTY NE, PÁČ CO JAKO, ŽE JO, ŽE PŘIJEDE PEŤA. PO STO LETECH, CO JSME SE NEVIDĚLY. JUPIAJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! Musim koupit mocinky moc žrádla a prosecca. Dáreček pro ni mám, to bé koukat! 😀

Fifi
    A odkud? 🙂 Vypada to pekne. Rucnik tedy pohledam, tam prectu znacku
    no…… to kdybych právě věděla 🙁 ,hledala jsem v emilovi, ešivá to nemám uložený, a prt. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pak sem si vzpomnělááááááááááá i po těch letech, nejsem úpablb, nejsem stará ešče…….. u Merlína sem to kupovala, znám se s Merlinovou pánčičkou a jo, je to tam podivej!! Merlinovo království je vižlí a poctivý království
    koukej tady nahoře tu vestu mají v upoutávce,

https://psikralovstvi.cz/oblecky-pro-psy-skladem-ruzne-vyprodej/

jsem to letmo proběhla, nevím ešivá mají tohle přesně, ale určitě by Lucka poradila, co tuhle vestu nahradilo a nebo jestli tam není něco lepčího
    třeba tohle?

https://psikralovstvi.cz/oblecek-prime-vode-a-vetruodolny-sedy-m-50cm-akce
    odvolej se na Ešusovou, že Tě k ní poslala 🙂 snad si ještě bude pamatovat.

emspoma?
    JOOOOOOOOOOOO, TUDLETEN SAJRAJT TO BYL! 😀 , chladící a zahřívací a smrdělo to děsně 😀

Komu neni rady
    já vim a hluboce se stydim, bez přehánění.

Mirka D.
    Proto se divim znovu, tofu, cocka, ble, to neni zadna jaterni dieta. Jako prala bych, aby vas vet vedel, co dela. Ale jak te ctu, tak o tom mirne pochybuju.

no trochu souhlasím s Fifi. Bych se bála, aby to nenapáchalo tak nějaký škody nakonec.

černej čaj
    Do bohnic na hrbutov snad:D

čajdo, to mi přijde trochu předčasný…. proč stahovat kalhoty, když brodu ešče nevidět? 😀 😀 😀 😀

Zeta
    Andy se došel vycurat na kočičí záchod.Chudák malej.
    jeditííí, pupik jak je šikovnej ale!! podrbej mu tu jeho makovici roztomilou 🙂
    já byla ve středu totál vyčerpaná ze zajišťování kuchyńský linky, bez nadsázky to vypadalo, že to se mnou flákne.

Dělal je tak před 30lety.

jo to byl ešče poctivej matroš!

Jo a všechny kočky pak ležely na situ nad záhony a vyhrejvaly se.
    🙂 no jo nahřátý to bylo, se jim nedivím 🙂