Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
to je zase den todlencto…
ráno vycházka-venčící-aportková,
pak mezisměna-lidí miliony-míka v akci po 2 balících,do toho 5kilo cibule v akci,kilo jahod v akci-olej byl v akci do včera….
večer při počítání kasy mě říkáá vedoucí-že nás čekají náročné dny-tak mu říkám,že chcu slyšet dobrý zprávy-on-to já taky…
takže jedna zástupkyně nemocný dítě,kolegyně nemocný dítě+trošinka neschopenek….něco dlouhodobých,něco delších….
no prostě…..bude prča…já za celej den zmrzlá,sem si nestihla nakoupit,
tak tak jsem stihla bus,včera tam byly do půl 12 do noci….,
venku kosa,já hlad,žízen,a zjistím,že Martin sedí na terase ze psama nebyl-to mě fakt potěšilo-vypadl ze mě příval neslušných to slov,protože už jsem se viděla v teple…
on že stejně s něma večer chodím-no chodím,ale šla bych na chvilku…..
nic tak hrrr skoro klusem k ryvníčku-tam na lavičce sedni,lahni,vstan,pár aportků,a hrrr skoro klusem zpět-takže psi proběhlí,vyvenčení,
já se trochu uklidnila,narvala se smaženýma vajíčkama,kafem,mlíkem,a makovou buchtou,zajedla to jabkem-a ráno na sebe zase!budu obdivně čučet ze slovy-jjéééé já su tlustááá-bože já bych si naliskala,fakt už….
mám disciplínu na vycházky ze psama,na cvičení na záda-aspon 3krát týdně se snažím,na to nějak fungovat doma-ale sladkým se budu přežírat,jak kdyby mě za to platily…..
no nic,vyprala sem,uesala zaprasenou Dafinu-se hovado v něčem vyválela,pak ještě šla žrát Žerykovi granule,který nesmí….
mě z nich picne….
andulky mají kdesi-nevím kde vyničku spadlou-normálně jim tam visí ten vršek koupátka bez spodku,nad klecí na obr hřebíku,kde mají houpací kruh-z lampy nad stolem sundaný takový to,jak se tím ta lapma posunuje dolů,tak to je spadlý,nad větví u okna jim chybí zajíček na hraní-bože co ty tam dělaly….
to tady jednou podpálijoo aji s čiklama…Dafina by potřebovala otrimovat-má to dlouhý,úplně jí to už odstává….
utěrky…..mám pár utěrek od nás z obchodu co dobře sají-takový čtverečkovaný plátěný,pak takový asi 2 druhy,co teda nesají vůbec-takovej na omak divnej matroš-prodávaly se v ruličkách….
Odetta-štěnátečko na houbách-bože to z ní jako recepis:D:D:D
se omlouvám,já jak celej den čučím v práci na to žrádlo tak na nic jinýho nemyslím:D
Denyky-aaa slečna Blanka je teda furt slečna a asi chystá kariéru v kláštěře?
tričko z ní gut-já su skrblikovič-ale Martin není:D
PetraK-HELE JÁ NECHÁPU RUČNÍKY,ANI TRIČKA…..já nechápu nic…..
já měla fleky na noční košily-fleky 2po vyprání v ruce,ve vaně,po odmočení,poté co jsem do pračky vrazila sůl+nějakou chemickou sračku na skvrny má noční košila z 2 fleků fleků 8!!!
korunoval to Martin hláškou-at to nosím jen na doma!!!
no chystala jsem se v noční košily zrovna do města…tak nic no….
Fifi-taky rada nad zlato od maminky,že?:D