Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

Denny-gratululuju ke kotátkům:-)
    snad si dá slečna cudná říct:-)

Petrs01-Vašíčkovi přeju at se očičko umoudří!

Asteris-krásný štěnátko,tutíněk malinkatej roztomilej-a známku už ze jménem má!to jste šikovní!
    Kachna-a kdo aportuje líp?Martínek,nebo Fanča?

já včera třetí den volna-tak ráno vycházka ke křížku a dolů podél lesa a zpět i s Betty,na konci vycházky se všema 3 postupně-kroky,otočky,odložení v leže+přivolání+má dvojka obíhání stromů,
    odpo vycházka do dědiny,a večer aportíkování s Dafi-6krát dřevěnou činku,několikrát papírovou trubku od sáčků na rohlíky,a několikrát gumový kroužek-na to,že Dafča nemusí aportování tak teda běhala:D,ŽERYK POCHOPITELNĚ NA TERASE Z Martinem…………..
    no,ale když ona nikomu jinýmu aporty/hračky a ani nic jinýho nenosí-slova Martina a jeho máti,že by se taky mohli věnovat Dafině…..
    dnes opět mezisměna-tak ráno zase jako vždycky vycházka před mezisměnou-vyvenčit,pocvičit,pohrát
    pak 9 hodin na kase-zákazník se mě snažil přesvědčit že je těhotnej…..a nemůže tím pádem tahat těžký věci…..hahahahaha
    jinak od pondělí další dlouhodobá neschopenka-tak jsem poradila vedoucímu,že by mohl nabrat nějaký chlapy…rada jako dobrá,až na to,že se nám chlapy jaksi nehlásí…..
    no nic,pro vedla jsem rychlo nákup,a večer si za tmy zašla s psékama dědinou k rybníčku-Dafi mi 3 krát doneska klíč od vrat,Žeryk si s Dafi ještě oběhli párkrát sloup a pak klusem dom,Žeryk zase terasa,že…..
    ted poslouchám koncert pro Ukrajinu-živě s PC….