Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

PetraK

Maya
    jojo, zatím plány, však jsi viděla u článku o peci, jak ten prostor vypadá. A dlouho ještě vypadat bude – podlahy ven, okna ven, nový podlahy, nový okna, novej strop, omítky, postavit v rohu špajz, rozvody életriky, vody, podlahová krytina, vymalovat…………. 3/4 roku práce.

Na ty otáčecí rohovky (i nahoře, ty se taky budou otáčet) se moc těším fakt, vždycky mě to děsně točí, když tam mám něco hledat. S panem plánovačem jsme se shodli na tom, že zásuvky jsou prostě lepší, než police a kde to šlo, jsme je nacpaly. Jen u ostrůvku, kde bude varná deska se musely nechat policovky, protože tam jsou takový specifický skříňky, ale tak tam to zas tak neva.

v utulku maji taky jiny psy a zrejme to nefunguje
    jo, jo, to jsem si taky říkala. Ale zase na druhou stranu, když se pak pes usadí a má kolem sebe stálou partu psích parťáků a tady musím Tali pochválit, že ona umí být psům v nejistotě oporou, je vnímavá, tak by třebas malinkatá naděje mohla být.A já si s tímhle umím docela pohrát. Pochopitelně neříkám, že umím sasraky, ale něco málo jo, třeba by to klaplo. ale stejně to je ještě tak daleko, než to půjde, že nemá cenu něco vymýšlet.

edit – mimochodem – až teď jsem viděla jak vypadají ti jorkšíři, co se probírali na fauně a teda, že je leithan magor, to vím, ale tohle překonává i to co jinak předvádí, když se „majitelky“ zastává, tohle fakt nevznikne za pár dní.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 1 měsícem uživatelem PetraK.