Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
sem se vám ani nepochlubila, že se mi krásně podařilo sestavit tu kůchňu. Mordila jsem se s tím v době nemoci asi tři dny. Abysem si to ověřila, došla jsem si to nechat schválit odbornikem do Ikei, kterej mi uďál vizualizaci – o tu jsem se taky sama pokoušela, ale bohužel, nedařilo se mi tam dávat nábytek tak, aby mě poslouchal, kde má stát a kam má koukat. Buď se mi skříňky nedařilo dát tam, kam jsem chtěla, nebo koukaly do zdi a já nebyla štonc ty mrchy otočit. Pán mě pochválil, vyšlo to suprově a bude to moc hezký a decentózní. Tak to dneska jdeme objednat. Pravda, do doby, než bude kůchňa připravená k nastěhovávání linky je ještě dost daleko, ale vzhledem k tomu, že nikde nic není, tak než jim se to podaří seskládat komplet, uplyne dost dlouhá doba taky, si tak myslím. Jsem zamilovaná do představy, že budu mít v dolních skříňkách převážně jen zásuvky, žádný police, kde, když člověk něco chce, musí si kleknout a štrachat se vzadu v útrobách. Ne! vyjede to ven a budu to mít hezky přístupný. A v rohových skříňkách budu mít ty otáčecí koše, který mi vyvezou dopředu to, co mám vzadu. Moje stará linka je hlavně policová, tehdy to jinak nebylo a už mě nebaví se v rohový skříni hrabat, jak bába v koksu. s tím jsem skoncovala.
AAAASTERÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍS!!! Madam Destinová je………. úžasná prtka strakatá, já ci taky ščenátkoooooooooooooooooooooooo, mudlikatý, voňavý, sladký a příšerně zlobivý! Vona je tak sladkáááá! Kam se hrabou šécky dorty z cukráren. Deeeej jí hubiškůůů /rychlou ale, páč aby ti nevodkousla nos!/. A Arince, Arince dej taky jednu hubišků, vroucí a láskyplnou , páč má svatou trpělivost bambulka jedna. Ach……. je to převeliká krásavost!
(socializačka supr, to je skvělý, když se to takhle sejde.)
Fifijová
Nepomohly by na ten tvuj hlasek konipasek treba vincentkovy tobolky? Hlavne se neprepracuj, at zase neskoncis po tejdnu doma.
mám, leč hele mě to šécko spíš jako dráždí, paradoxně. nevim proč. ale vincentku pěkně piju, kloktám, to mi neva. ale divný -vadí mi i hašlerky
Blba, blba jsem
já Ti do toho nechci mluvit, Erno. Ale…….. to nemusíš jako hlásit, to my dávno víme. Viš? 😀 😀 😀 nicméně, co dneska zádo a ruka, uklidnilo se to ? Já už bysem moc chtěla, aby Tě to přestalo bolet, aby to Čajdu taky přestalo
bolet, že abyste mohly zase skákat přes kaluže. I když…….Ty moc neskákej vlastně, minule si to zkusila přes ten pangejt a nedopadlo to úplně výborně, co si tak pamatuju.
černej čaj
Hledání jara kolem Dyje, březen 2022
ach – to je ledárna – úpa to z toho čiší. ale hezky jste si pohledali, hezky. Na Bítov a Vranov mám moc hezký vzpomínky, ale neprolezli jsme to tam tehdy tak důkladně jako vy. ,
pravdu pahyl je cervenej
😀 😀 ovšem pahýl červený, všeliké veliké komplikace značí 😀 😀
Zeta
Tak jsem si vzpomněla na zdrcnutyho Brtnika🤓
mám se na něj jít podivat? pasovali bychom k sobě? .:D
Petrs01
Stojí to za prt, udělala se mu další boule hned u oka, zřejmě zasahuje i do oka. A teď co s tím.
do hajzlu!!!!!!!!!! pohlaď ho bobečka starýho a taky mu dej hubičku, jo? a hlavně, hlavně něco mocinky moc dobrýho . A hodně moc ať toho je, jo? 😀