Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fifi

Bryvecir vespolek a taktez vsem zenam preju krasnej svatek. 🙂
    Blba, blba jsem. Ruzici dochazelo maso v mrazaku, tak jsem ji objednala minulej tejden lehce pres 40 kg v pulkg balenich. Jako jo, nosilo se mi to rano lip nez baleni po 6 kg, nicmene plotna s rukou ted nalezite protestujou…
    Cajdo
    Dneska po vcerejsi joze peknej krkabol od obratle
    By nemelo nic bolet, po joze, ne? Nebo ses tam nak blbe joginsky svijela? Hlavne, at se obratel uklidni.

Mirko, ja te chapu, ze prochazet kolem besniciho cokla neni na nervy nic moc, zejmena kdyz mas maly psiska. Jen holt mam jinej nazor na to, aby hystercici pes na voditku musel mit i kosik, pokud je panicek normalni a vi, ze ho udrzi. Me kdysi servala hystericky jedna pani v zime, sla jsem s Dorotkou a Bernasem, dve rtw hovada, chapu. Ale naprosto vychovany, ovladatelny, smejdili jsme podel nahonu, niceho a nikoho si nevsimali. O velkej kus dal mimo nasi trasu byla tahle zenska s dvema detma, ktery si bobovaly na mezi. Baba na me zacla jecet pres 50 metru, at si ty svine uvazu a kde maj kosik, ze na me zavola fizly, ze ji napadnou deti. Jsem nevericne zirala, pak ji v klidu odvetila, ze mam psy se zkouskama a plne pod kontrolou, co ma za problem? Jecela dal, to uz pejsvidkove zpozorneli. 😀 No, nedohadovala jsem se s ni radsi. To te nechci s touhle osobou porovnavat, ale nekdy ma strach velky oci. 🙂 Kdyz by sis zkusila v sobe rict, ze v pohode, cizi cokl jeci, to zvladnu, svy psiska ochranim, nebojim se – treba by se ti podobny situace zvladaly lip…

Dennyky
    Tak dalsi kotatka se pecou? Ja myslela, ze Blanice ma zenicha nekde v Polsku? At se ji vpichovaci pobyt libi a nakul fotky kulaty Blbiny. 🙂

Asteriiis ma uz mimi Emickovaty doma, supeeer! Uka fotky, naval fotky, tapetuj! 🙂

Esusova
    Nepomohly by na ten tvuj hlasek konipasek treba vincentkovy tobolky? Hlavne se neprepracuj, at zase neskoncis po tejdnu doma.

Kachnovic preju co nejmin ztrat na zarizeni, at sosak ohlodava jen zadouci veci. Cloveka nenapadne, co by mohl novej prirustek chroustnout. Ruzice mi dneska prinesla svicku. Cajovou, asi se odkutalela ze stolku. Osliznuta byla pekne, ale vosk nevyblemcan, knot a plisek neporusen. Predstava, ze by to sezrala, brr.