Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

k těm psům-ano,paní ju přivolala,
    ale za á-volat na někoho po jednom dotazu-podotýkám,že při míjení jsme se i pozdravily,-že se má jít vyšetřit!!!!!jako nezlobte se na mě-ale dotaz poněkud ano uznávám-ne vyrovnaným tonem-byl slušnej-holt když se celý klepete,tak se zrovna vesele nezeptáte-a jestli jo-tak u toho chci být:D
    a paní hned-at se nechám vyšetřit a pak spustila o tom,že vyhláška…ovladatelní…blabbla….
    jako-jo můj problém,že se těchto psů bojím,ale-kdyby jí ta fena seděla klidně u ní-FAKT NEŘEKNU NIC
    ALE ONA V RUCE JEDNU NA FLEXINĚ,DRUHOU NA VODÍTKU-A TA DRUHÁ HYSTERÁK…..-TO JAKO FFAKT NEBYL PŘÍJEMEJ POCIT,ANO dAFINA TAKY NA VODÍTKUU POVRČÁVALA,-ALE TA FENA BYLA FAKT V AMOKU-NE TO NYBYLO PŘÍJEMNÝ KOLEM NICH JÍT A DUMAT-JESTLI JU UDRŽÍ…..chvilku před tím sem potkala skupinku lidí s fenou ovčáka na volno-bez koše-když šli kolem nás fenu zavolaly,daly si na vodítko-fena po nás vrčela-Dafi taky cosi mrčela-pozdravily jsme se-já neřekla nic!!!!
    kdyby ta fena ovčáka sebou na tom vodítku mydlila v amoku-taky bych se jich zeptala,proč nemá koš-protože bych se bála jeddnoduše toho že jí neudrží-což se mi v životě už několikrát stalo-ovčák,boxer….+ten kříženec pitbula
    takže podotýkám,že kdyby ta její fena neměla hysterák-prostě i kdyby třeba vrčela,nebo si štěkla,ale netvářila se,že nás do vteřiny sežere-tak su v klidu-fena 4 roky 27 kilo….,druháteda mín…
    no to je fuk-jasně nic se nestalo-však říkám-že su psí rasista-a jo je to můj problém….vím….