Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
tak já za sebou 4 mezisměny-takže ráno vycházková klasika-vycházka cvičící/venčící+co nejvíc a nejrychlej vyběhat oba!pejsky-takže obíhačky stromů+aportování,pak v práci do šesti do večera,pak chvilku ze psama,odpo s něma šel chvilku Martin+byly puštěný,
v pátek odpo dojel tatka,tak s něma odpo šel on,v sobortu ráno jsem si s nimi dala krátkou vycházku,pak šupky hupky do auta a na veterinu očkovat,cestou zpět se stavit v PENNY-kde já vlítla na kasy zbalila jsem roli ubrousků,pytel na odpadky a dezinfekci a vydrhla po Žerykovi dáreček v autě,pak jsem se šla projít trošku v okolí parkoviště,Martin zatím nakoupil a já pak šupky hupky na 4 směnu-mezisměnu-byla jsem ten den trojka a pak dvojka,tak jsem hodně vybalovala a občas byla na kase,večer jsem zašla než mi jel bus na rychlo na latté-65kaček-mazec už teda,a v po půl osmé večer jsem byla doma,
v neděli ráno jsme si daly vycházku s Pavlou k lípě,od ní lesem dolů,kde hodně popadaných stromů,Dafča hoopala po pařezech,Žeryk táhl asi 4 metrovou větev,kterou si po cestě různě házel přes hlavu/záda,no bavily se dobře oba:D,po sešupu lesem dolů jsme to vzaly podél lesa navrch,ke křížku a od něj směr k úvozu,tam jsem Žeryka i s klackem poslala někam,poté co nás s Pavlou několikrát švihl po kotníkách a DAFINU po zádech,migla jsem ho na vodítko a dědinou jsme šli dom,Martin dopo vyrobil pečený výpečky,zelí,domácí knedlu a fazolkovou polívku,+tunákovou pomazánku,
no po obědě jsem šla dělat hají,po druhé hodině jsem dřínla-a chrněla jsem do skoro 5 hodin…..
to už Martin vysedával na terase ze psama….
tak jsem vyšla ze psama ven-ke křížku,od něj polama dozadu,kousek dolů a zpět,párkrát zaházet uzlíl a šlo se dom,pejsani proběhlí,sucho větr,zima….
pak jsme zalezli do večera k rodičům,kde už byl brácha Martina se synkem a můj rodič…
no a dnes ráno jsem dala vycházku lesem-k hájence,pak pochodit cik cak po lese,Dafi zase hopala po pařezech,Žeryk běhal a válel sudy,v lese příjemně,ale od lípy doůl děsnej vichr studenej…,doma jsem trošku porobila něco v domácnosti a du se chvíli válet…
Kachna-tak Fanynka vypadá jako bezva kup-tu bych brala všema deseti:D
a s Tobíkem to nakonec teda hezky vyšlo
Denny-gratuluju ke kotátkům!
Černejčaj-co nováčci v práci,jak se jim daří?
PetraK-kdy máš kontrolu?