Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

MirkaD

Milko-taky písnu to co Čjda-mě se líbí,že to tak máš a klidně se rozněžnuj!!!!
    jako můj vztah z máti stál za to….
    stručně-když ti v 25 letech umře matka-a ty seš svým způsobem ráda,že tu není,a tvá noční můra je,že by se vrátila….nic no
    hele třeba PetraK má podle mě auper chlapa-sice ho jako neznám osobně,
    ale podle toho co píše a jak o něm píše-jasně taky se někdy chytnou a kdo ne,že…
    ale prostě je to chlap,ve kterým má oporu,kterýho si váží,kterej umí vzít za prácu,má rád zvířata-to taky není samozřejmý a jednoduchý žít s pejskařem:D:D:D:D-pro nepejskaře…prostě podle psaní Peti,protože jak říkám osobně ho neznám,tak je to prostě fajn chlap-a taky si neříkám-šmarjá at už o něm nepíše,to se nedá číst-dům postaví,do práce chodí chlastu denně neholduje,opora je…prostě si říkám-skvělý….nejsou fšicí stejní..:D
    stejně jak když tady třeba píše Kachna o jejích 3 dětech občas-tak si taky neřeknu–jééé já žádný nemám,ona jo,a ještě o nich píše tak v pohodě-jako,že jsou fajn a tak-prostě hlášky dětí mě tady vždycky spolehlivě pobaví:D!!!
    neříkám si-no tak jedno by mohlo propadat,druhý hodně zlobit,třetí koktat:D:D:D:D-néé mám radost že má 3 zdravý děti,na tozdíl od mých kámošek z BK,když na posledním srazu vykládala kamoška o té holčičce autistické-co je ted v pubertě a říkala pár zážitků ze školy a tak,+další kamošky dítko nemocný chronicky,tak mi z toho bylo akorát mega smutno…..
    a tady Kachna přilítně hodí pár hlášek a odlítne:D
    takže jo piště tady o svých fajn dětech,dětství,maminkách…..
    já miluju pozitivní zprávy!!!!!!