Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

MirkaD

napíšu10000000-už NIKDY SE NECHCU OČKOVÁÁÁT
    hnus jako….
    včera jsem byla 2 hodky po městě-né že bych chtěla,ale náž debilní bus jezdí po debilních časových úsecích-mezera-půl hodiny,když jede zpět půl druhá školák,jinak mezery hodina a půl,případně 2 hodiny,případně víc…
    takže včera ráno chvílu ze psama i s Bettynou,pak po půl deváté do města,protože Anička nebyla v knize,tak jsem chodila po obchodech,ve snaze koupit ještě něco máti k narozkám,krom té konvice-takže klasika-prolézt květinářství,dárkový obchody,pak mimo jiné potraviny,zverimex….a po očkování ještě KIK-tam jsem jí vzala halenku s krátkým rukávem takovou volnou-s šeříčkama,sobě jsem vzala kombinézu pyžamo flísový i s kapucou-za 150kaček-neberte to:D,no nic pak jsem dojela dom,dala si tzrochu dřímotky,přvlíkla ppstele.ráno před vycházkou jsem vysála celej barák i křesla,pohovku a pelechy,vytřela,umýt koupelku/wc,odpo se do mě pustila zimnica,no ale dala jsem hodinu ze psama v lese,pak už mě bolelo všecko,jak když má agínu/virozu-takže svaly,klouby,zimnica+uzliny na levé straně….
    v noci jsem si brala 2 paraleny…
    dnes ráno ždibec lepší,tak jsem dala vycházku ze psama ke křížku,od něj dolů podél lesa-každýmu psovi revirky aport-ve snaze-proběhnout+unavit hlavu,na konci vycházky jsem jim ještě každýmu hodila hračku do pole a šla dom-na sobě to pyžamo,na něm psí gatě a bundu….
    pak jsem se skočila zeptat rodičů,jetil nejedou na otočku do města-zase mě bolí jak čert to SI kloubení-na přelomu zadku/zad-důvěrně jim říkám hrče….
    takže jsem s rodiči sjela do města,knihovna,rychle do potravin a k Aničce do knihy-tam jsem ji málem zmrzačilaa:D:D:D-chtěla jsem přikoupit máti ještě něco a byla tam dekorace na dveře jarní z proutí a s ptáčkem-vše dřevo tak říkám Aničce-zjisti mi cenu-a ona-za pultem čtečku v ruce,v druhé dekoraci….ááá už se nadechovala,když otevřou s dveře a v nich osoba-starší to…..
    ano Martinova máti…..
    vymyslela jsem novou OLYMPIJSKOU DISCIPLÍNU-SKOK PŘES PULT S KNÍŽKAMA,PRAŠTILA Aničku do ruky,tu ruku jsem jí furt cpala pod pult-jako nenápadnýýýý jak svina:D:D,máti pak koupila knížku k narozkám od manžela,a já za něma za chvíli vyšla s tou dekorací….-Anička to komentovala slovy-málem jsi mi kvůli 80 kačkám zlomila ruku!!!ale pro obchod člověk musé trpět..co se dá dělat..:D:D:D
    no nic,doma jsem dala péct kuře a budu si číst-venku fučí a je zima,kdyby ten blb Martin šel s těma čoklama na dýl než deset minut,tak se vyprdnu na vycházky a ležím…..

Černjčaj-to je mi líto s babičkou muže:-(((
    a Zbyněk už se nějak vídá s rodiči?nebo se od nich furt izoluje?vím,že nějak ten první rok vůbec …

Maya-tak jestli kopeš jak já…4krát mimo-jednou do míčku:D:D:D
    škoda,že jsi to nenatočila-by jsme se pobavily…:D

Asteris-těším se na fotečky-a s tou zodpovědností to chápu,
    já když si jela pro štěně moje druhé-tak po 15 letech moje štěně-první byl v mých deseti letech kříženec KM Kim,pak jsem si k němu půjčovala psi+jsem k němu od jeho 7 let měla půjčovanou Killynu-kníračku-se kterou jsem cvičila,venčila,chodila s ní na závody,zkoušky,ukázky do školek,přes Vánoce ju mívala doma+přes leto,pak u nás odrodila štěnata,byla u nás 3 měsíce,pak jsem ju musela vrátit majitelce,protože máti si od ni nechala štěně-Duxe,a 3 psi doma nechtěla,ale Duxík byl našich,i se naši starali,já s ním ani nechodila ven,ani na cvičák-na cvičák s ním do jeho desti měsíců chodila kamoška-a já chodila ven ze starým Kimem-tehdy měl 14 let,s Killy,a s dalším kníračem jako brigádou-takže 3 psy na vycházky+2 daleko od baráku pěšky….
    no a doma štěně,ale ne moje,
    takže po smrti Kima po 15 letech a smrti Killy jsem si k Dxovi jela pro SVOJE VLASTNÍ DRUHÝ ŠTĚNĚ-a když se mě kamoš co mě tam vezl ptal jak se cítím,tak já s dvoukilovým štěněrtem v náruči řekla-chce se mi zvracet….:-()mýho tehdejšího přítele z mé odpovědi málem jeblo:D
    ale já si předtsavila tu dřinu ty začátky-Killy jsem od štěněte neměla….
    ale dala jsem to,a třetí moje štěně byla ted Dafča-Žeryka máme od 4 let….
    takže vytáhni si příručky jak na štěně:D:D:D-já se přiznám,že jsem po těch ltech začala fakt číst knížky o výchově:D:D:D-ale já su taková přiručková:D