Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Sem fakt exprt. Posíláme peníze na Obědy pro děti a já jsem tam tehdy zapomněla napsat VS, který by naše platby identifikova, páč mi ho posílali dodatečně. Takže to celou dobu chodí anonymně. Jak jsem pako na ty prachy nepoužitelný, tak mě ani nenapadlo, že člověk může dostat takový ten odečet z daní. Kdyby paní Nejedlá si s tím nedala sama od sebe práci a nedohledala to v transparentním účtu, tak leda prt 😀 . Nesecvaklo mi to, ani že ostatníorganizace, kam posíláme to už poslali. Tak jí asi pošlu čokošku 🙂

Maya
    áááá Rohlik konečně dorazil – jste měli smůlu na tu demarkační čáru. Já jsem s nima fakt spokojená a občas se to hodí. Miluju ta tu možnost, doházet si ještě do určitý doby něco, co jsem zapomněla – jen si člověk musí ohlídat, že si to chce s tou původní objednávkou propojit. A taky je supr to napojení na lékárnu, ten chlíveček můj regál a zachraň jídlo a ošklivá zelenina a ovoce. O chlazený a mražený se neboj. v pohodě to mají.

aaa koukám, že už jezdějí i k Zetě. tak si to holky užijte, je to bezva služba občas. Asi furt by takhle člověk nenakupoval, ale když není čas, nebo je člověk nemocnej, tak skvělý.

černej čaj

to je mi líto se starou paní 🙁 . ta péče je někdy bohužel…… ne dobrá. A to nejen od personálu, ale i od lékařů. Jenže co může člověk kolikrát dělat, některé stavy se pak už zvládnout doma nedají. Je to moc, moc těžký, obě ty varianty.

Fifi
    kez by toho psychopata nekdo sejmul treba novicokem.
    to nechápu, proč ještě nikdo neudělal??

u zazivam novej zadobol level, ale zajimavej, dokonce jsem se i nejak vyspala.
    jak je dneska chudero? Ještě, že máš zahradu a kam vypustit pruhatce a černou stvůůůůůru. Podrbej je. Já jsem dneska ráno říkala, ohaříkům, ať to ešče chvilinku vydržej, že pak bude líp.