Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
PetraK
Ano, mám na mysli tuhle „chovku“…
Sindibádka není odtamtud – ono se vlastně nepodařilo dohledat odkud je – údajně by měla být „nepapírová“ po papírových rodičích… vrh se ale dohledat nepodařilo. Ono s těmi původními majiteli prý byla dost těžká domluva….vůbec ta její cesta k nám byla dost spletitá. Ale nebýt Evy, která jí zachránila ze řetěZu a pod záštitou Dočasek jí potom hledala nový domov, už by tady nebyla – chtěli ji dát utratit…
No ty bláho, tak to jsem měla evidentně dost štěští, že jsem se na manžele V. neobrátila s prosbou o pomoc s výcvikem… což jsem původně chtěla -páč myslím, že by skončila minimálně jako Tali s tím (v lepším případě) třískáním o zem… Jak může někdo pětiměsíční štěně vzít aportovací činkou po hlavě, notabene ještě člověk, který cvičí psy, opravdu nechápu… Nicméně jedno vím – nikdy bych se na tyto lidi neobrátila, když teď vím, jak se psy zachází… fuj. Fakt je, že jsem si při pohledu na jejich stránky říkala, jak to mohou proboha všechno stíhat, že by do toho musela být zapojena třeba celá široká rodina, aby se to alespoň trochu dalo… no dělají to evidentně jinak..