Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
jo jinak jsem na rozdíl od vás NĚKTERÝCH:D:D:D-nic ze země nejedla!!!!:D
jo moje bio švagrová-nenaočkuje děti-je teda taky ze země nechá sežrat kde co,aby měly imunitu,už měly i debatu na téma-umývání ruk po wc…
jako máti s vnoučkem…
ale jinak-jsem celý den plánovala jak se budu vrtat v odpadcích v popelnici,protože jsem nemohla najít stravenkovou kartu-a nějak jsem si myslela,že ju Martin jak už jednou hodil do koše nechtě i s účtenkou…naštěstí jsem ju večer našla ve skřínce-no prča by byla prolézt popelnicu a po volnu ju najít ve skřínce,že…
to by se tady někteří-nebudu jmenovat:D řazaly smíchem ještě týden!
hrozný bud hledám mobil,nebo stravenkovku,čipovku,nůže,nebo klíče
sponky a tužky jsou kapitola sama pro sebe….
Přeju Fifi-at už je jí konečně líp!
mimochodem,nevíte s čeho už mám víc jak několik týdnů oteklý levý kotník?
trochu i pravý…
na oteklý kolena su zvyklá-kotníky mě nemile přakvapují
čtu toho Šustu-Lidsko psí konverzaci-a je to dost naučný,ale dobrý,čtu to v práci u jídla,tak je knížka už trošku od papriky,ale dobrý,u snídaně čtu pořád Karla Gotta-tu 3 kilovou knížku,a od včera čtu Ptrika Hartla-je to čtivý,ale teda-na mě moc sexu a nevěr-je to knížka malý pražský erotikon-nevím kam ten chlap chodí na náměty-ale v té knížce není nikdo nikomu věrnej!!!!
mazec…
ted přemýšlím co je lepší-jestli chlap kterej chlastá a nezahybá,nebo nechlastá a zahýbá-to mám ale starosti,že?!:D:D:D
Petrs01-no nějak si neumím představit být bez psa,ale zase-u mě se vždycky někdo postaral-v BK-tatka,brácha+se přinejhorším pustil na dvůr,tady se střídáme s Martinem+nám je pouští máti-a ano-jedna z věcí co mě tu hoooodně drží-je to,že tu mám perfektní zázemí pro psy….
za 35 let co mám a cvičím psy,jsem bez svýho vlastního psa byla měsíc-s tím,že jsem věděla,že po měsíci mi zůstane Žeryk-a jako netěšila jsem se…a to jsem neviděla do čwho lezu,a pak za další měsíc byla Dafina-ale ten měsíc bez vlastního psa-to,že člověk může jít ven ze psama rodičů,ale nemusí….,byl to zvláštní-člověk za 35 let měsíc nic nemusel….měsíc pro sebe-ne na 1 místě pes…