Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
Maya
jo, co si pamatuju, jeho nejoblibenejsi cinnost byla, ze si hazel sam micky do reky a pak si pro ne skakal ?
jooo, to je Rumíčkova taky nej zábava, on tam tedy neskáče, ale rozvážně tam vejde, vyloví, vynese a zase pustí do vody 😀
Eva C.
ano mám na mysli přesně tuhle „chovku“ a manžele V. Ona byla schopná bacit natrvrdo cizí pětiměsíční štěně vižly poměrně těžkou apotovací činkou po hlavě jen proto, že na ni to štěně skákalo a tu činku chtělo. aby si prej zapamatovalo, že tohle nemá dělat. ????? Měla jsem sto chutí tu osobu tehdy zahlušit. A to jí bylo nějakejch náct. Její drahý manžel jebal s Tali o zem, páč řeknul Daaaaun a ona nic /páč to jaksi neměla naučený a navíc je prostě retard. Evidentně nejen ona./ slovo chovka je v uvozovkách záměrně páč je to továrna na štěňata, Sindibádka je taky odtama? ani bych se nedivila.
Fifi
já na to jdu nevědecky,a le myslím si, že jsou jedinci, kteří jsou schopní v sobě určitou energii hromadit. Jako příklad dám, že jsem nesla na chatě u kamaráda, kde jsme trávili po všech stranách emočně fajn víkend – bylo nám tam všem fakt supr, byla legrace, všechno bylo pozitivní a bylo nám dobře a já šla, nesla jsem studenou – nezapálenou – petrolejku v rukou a najednou prc! a celý se mi to rozlítlo v rukách. Čarodějnice, volali. Naštěstí mě neupálili. Takže podle mě ano, prostě jsi byla za leidenskou lahev.
čáájdooooo tys byla na Dlouhé stráni? To se moc těším, až si počtu, moc bych se tam jednou chtěla podívat. takže předem dík za super výlet. tetkon si musím jít umejt makovici a ostříhat vlasy. Vzhledem k tomu, že jsem si nedala lahev prosecca, to asi nedopadne dobře 😀 😀