Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
Petrs01
ale hele s tou dočaskou – to má možná Maya pravdu? Že by se pes nažral a miska zvostala celá!
Mně se ta fenka líbí taky, s tím ohařoidem máš asi pravdu, ale já osobně nemám kapacitu řešit tvrdý psí spory . sem nechtěla abys trpěla. Ale ešivá bys měla trpět dlouho – pak to znamená, že nejsi rozhodnutá tak, jak píšeš 🙂 . Páč to by teda netrpěla.
Maya
a odrazil se mu od boku a zdrhal, Kim za nim, fakt hracicka
nonono!! todle dělá ten rampepurda mouratej, ale voni tetkon na něj jako dost kašlou,voni ho nehoněj. Tudle ho ale Tali zase dávila na prahu 😀
Mně tyhle útoky baví moc. je to ftipný. Rumoušovi to ftipný teda většinou nepřišlo, bral to jako útok na svou serióznost profesóra 😀 teď už to neřeší, ale zase – honit ho nebude. I když vlastně kecááám! Tudle jsem je viděla po dlouhý době šécky tři jak letěj a Mouses zaplul někam, kam za ním nemohli.
ze na Dorina to nikdy neudelal
Dorinek byl ale taky pan profesór, ne?
ale beda kdyz na ni sahnes kdyz nechce
ano, to je Mouses, není teda úplně vražednej už – ale pořád jako má sklony k brutalitě, tak tuhle nestačil počítat nožičky, jak jsem mu to vrátila 😀