Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
Petrs01
já vim, já to právě vim. a taky zodpovědně vím, že to ještě nejde a nejde a nejde. teď ještě míň, než prve. protože sice máme zázemí, ale zcela logicky celej život se odehrává v kůchni a ta je teď opravdu na dvou metrech čtvereční. Už takhle se tam spíš nevejdeme než vejdeme. A kdyby se s příchozím pojila i jen sebemenší potíž tak to nejde. a asi by ani nemusela se pojit potíž, ale i na ohařících je vidět, že je to prostě malýýýýýýýý. už aby bylo jaro a bylo se víc venku. tedy ne že by se málo venčilo, ale myslím tím to, že dům a zahrada jsou jeden prostor. Teď je to někdy na palici.
Maya
kdyby vas Mouses nemel rad, tak byste ho uz v zivote nevideli
jojojo, to je mi jasný :D, že by se s tím neprděl, ale prostě ty určitý známky důvěrnosti jsou pro mě důležitý. nejen, že je tam rád a je mu tam dobře, ale že to i dá najevo jinak, než tou přítomností. Předevčírem na mě zaútočil zpoza kontejneru, tak jsem musela pištět a utíkat za strom. A dělat že ho nevidim, jak se chystá k dalšímu útoku. Byl nadšen