Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
tak přežila jsem nedělu-ráno vycházku ze psama i s Betty-v totálním užzasevichru,ke křížku od něj doůlů a dědinou doma-před zahradou s Dafi ještě házení kolečka+obíhačky stromů na zahradě,Žerykovi párkrát zaházet-pak domácnost,pak odpolední-kasa,vybalování,úklid-ano šůrování obchodu mopem…,
dnes ráno vycházka ze psama do dědiny,trošku cvičení na kobrci na terase,pak mezisměna-na hlavní kase a bez drobných vážně lahůdka….veečer venčení čoklů,pak pořádně vyčesat,a hurá den volna….
Denny-krásná doga!
partička vypadá na pohodáře,by se mi taky líbilo něco takovýho….,to kdysi za mých mladých let byla parta na cvičáku-kytara,písničky….mě bylo o 25 mín….
k ZOO-nemám ráda ZOO s malýma výběhama,ale když je to něco jak safari ve Dvoře Králové,tak mi nevadí-vím,že malý výběhy mají v HODONÍNĚ,tam jsem byla 2krát a pak ve Vyškově v ZOO-kotec,fakt jako kotec-mít tam psa-tak by správně měl mít vycházky+vyžití s pánečkem+třeba puštěnej na zahradě-v kotci-fakt to bylo tak velký!!!!pes dingo…nic no