Odpověď na: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Kecací zima 2021 Odpověď na: Kecací zima 2021

MirkaD

su chudinka,su největší chudinka na světě i ve vesmíru!!!!!!!
jako včera odpo-kasa,večer úklid,v 9 večer dom,dobrý
dneska ráno vycházka ke křížku a podél lesa dolů a zpět-psi proběhlí-Martin s nimi i běžel chvílu,zbytek dopo jsem ležela,že jsem viděla,že budu mít odpo záhul
včera jsem vyprala,trochu polidila,dnes dopo teda schválně po vycházce hají-a čtení…
v práci jsem byla jako trojka-takže jsem nechodila moc na kasu,vybalovala jsem,k večeru úklid,no celej den na nohách,už ztahaná jak kotě,a večer,když jsem dělala mycím strojem sklad-obchod NAŠTĚSTÍ HOTOVEJ,tak se ten stroj trošánek jako to no…prostě nejede….
takže co bude zítra Miruška večer v práci dělat?no cooo?
ano vezmi si mopeček,a bude to šudlit všecko všecičko mopečekem….
se jako picnu,už jen ta představa,jak si furt lícu měnit vodu není nic moc…
zítra jsme tam na odpo 2…dnes jsme byly na odpo od půl šesté 2+zástupkyně
a kolegyně jde zítra na jinou filiálku-tak se trapně radovala,že nebude zítra na odpo-se fakt jako smála..:D
no a strážnej-říká-sem zrovna chtěl říct,že směna dobrá…a začal se řechtat jak blbej….:D:D
no mě bolí záda a kyčle,já se teda už moc nesměju…
Kachna-moc,a moc,a moc gratuluju ke kolii,je krásná,hezky vám to vyšlo!!!

Fifi-přeju at zádička tvoje zlobivý zlobit přestanou!

k myčce-chcu myčku,chcu moc myčku,protože mi máme furt!milion nádobí….
2 lidi-a nádobí jak kdyby nás tu bylo 20…..
přitom ráno to začne nevinně-2 hrnky kafe,a 2 talířky,
pak si Martin jde dělat tousty…další talíř,vaření oběda-polívka+hranolky,smažák,tatarka-ano zdravvá výživa…
večer kafe,čaj,talířky od večeře,misky od psů….+se mezitím xkrát jí…
jenom já ted večer-kafe,čaj,mandarinky ze šlahačkou,sklinka pudinku,trochu loupáčku…
k Dafince-sleduju,Max už si jí nevšímá,a co se týká blití-pořídily jsme protihltací misku-ona totiž ve vteřině zhltla jídlo a v druhé vteřině vyblila,od té doby dobrý,protihltací miska jí jídlo značně zpomaluje….