Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak v pindělí mažu do prasé! A pak na počtu – vyzvednout si třista balíčků, páč v zoufaství nad nečinností jsem koupila třebas…. mýdlenky…. který mají barvu k našim oknům a budík, kterej má barvu k našim voknům a měl by být tichej a tak jako podobně. ASi abych v pondělí vzala s sebou na počtu nejen Rumouška,kterej to tam oblibuje a vždy oblažuje paní počmistrovou, ale taky káru, do který ho zapřánu, aby to vytáhnul do toho kopce, kterej k nám vede. Na počtu je to dobrý, to sešupajdim jak srnka dolů, projdeme se po náměstí a šup pro balíček, ale zpátky……… krátkej ale výživnej kopeček, dá člověk zabrat normálně. Teď budu funět jak Fuňéz! 😀
kachna – kdyby ale Krišpín neštěkal hlubokým hlasem, můžeš ho to naučit, jako já Rumouše to „vrčení“ 😀 . No ale náhodou to není špatnej nápad – ešivá by nenechali zaštěkat do teleféna 😀 😀 jen to má háček, že mi člověk mohl připadat útulku jako cvok, kterýmu psa radši nedaj 😀 😀 Ale třebas jsou rozumný a pochopili by důvod. Já teda jo, protože se přiznám, že vysoký štěkání – častý – bych taky nesla blbě.
Perníček mě přesně taky napadl, když jsem ho v tý nabídce viděla, ale není tam k němu žádný detail.
Maya
Dorin taky štěkal poměrně hlubokým hlasem, podle hlasu ho každý odhadoval na většího psa,
Murphy taky, když zařval za dveřma a já otevřela, každej koukal k pasu… a von dole nízkonohej teroš.
Zeta
ááá taky bílá kůchňa a taky prosklený horní skříňky……. furt to člověk čistí, co? Já už to vidím – ty spodní skříňky budou od ohařů furt jak prasca a já budu furt mávat hadrama 😀 😀 Ale když ono to je hezký, že jo? A TA LEDNICE!! NO TO EŠIVÁ UVIDÍ BRTNIK!!! Enemže, když oni tyhle barevný dělají jen takhle malý, já s malou ledničkou nevystačím vůbec právě. Ale líbí se mi to moc. A tenhle odstín (neznám značku) ten by se sem šííknul
Půdorys, půůdorys…….. zkusím to nějak.
Eva
No Brtnik to má po návratu do prasé taky pěkně blbý 🙁 furt se mu to v tom těle motá. A zrovna, když mu to začlo, nemohla jsem najít Gelsemium, našla jsem ho až včera v bundě, když přivezli nákup. Tak jsem mu to začla dávat, uvidíme, jestli to zabere. Hlava se mu teda zatím nemotá, ale prostě ví, že má něco blbě.
Já dneska zase malinko dokážu ten sajrat ze sebe dostat, tak uvidíme, jak budu pokračovat. Poprosila jsem dochtorku o uschopnění a o víkendu se chci rozpohybovat, abych nešla do práce jak zombie.
černej čaj
Ps vcera sme podepsali nejaky papiry tak snad to teda klapne s garazi
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!