Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Řekne mi někdo, co to jako znamená? Už jsem si to jela, že na pohodu, pěkně odkašlávám, dorýmovávám a včera večer si to sedlo zase dolů a nedostanu ze sebe nic a blbě se mi jakoby i asi dejchá? 😮 😮 To je sráč tahle věc. Já ho rozeženu už jak demostraci, šmejda debilitního, do zejtra si dá rozchod, nebo uvidí!!

Petrs01
    A jak se ti lidé dozví co máš či nemáš?

😀 😀 😀 přijeď! Jak se to dozví to nevím, ale ač jsme náplava a neznáme se tady ještě moc s ostatníma, tak si představ, že Brtnik jde tak jako domů po zahradě a sousedka odnaproti na něj volá……“jak je pani?“ 😀 😀 😀 😀 Nikdo s nikým prosím nemluvil! Ale vzhledem k tomu, že oni jsou náš kamerový systém, tak s největší pravděpodobností neustálým dozorem zjistili, že už nějakej ten den nechodím s čoklema, že jo. „Tak jak je to možný táto? To von bude nemocná! A určitě má kovida, to má tetkonc každej už!“ Takže dedektýf kolumbus si dal dvě a dvě dohromady, nepotřebuje ani informovat, stačí sledovat 😀

Týý, Petro, já jsem normálně venčila celej kovid, jako fakt nebudu ždímat psa z balkónu.
    no jenže já jsem se i z tohoto důvodu přesunula do domu se zahradou, abych nemusela být v nervech, že jsem nemocná a nemůžu ven, že sousedi budou bonzovat… takhle mám klid. Sice už jsou ohaři zpruzelý trošánek, protože Brtnik s nima pochopitelně chodí, ale není to jako když jdu já, kdy se jen tak neprocházíme, ale něco se děje. Ve městě opravdu je to jinak, než tady.

Maya
    nejen pokute, taky bez penez a vyhazov z prace

přesně tak, to mi za to nestojí.

černej čaj
    Pokud se ti treba rozbije zvonek nebo dojdou v bezdratu baterky tak si koledujes klidne o vyhazov…

proto jsem požádala doktorku ať na neschopenku napíše, že případná kontrola musí halt zavolat na mobil, protože zvonek prostě momentálně nemáme 🙁 . A řekla jsem to i šéfovi v práci, kdyby mi sem posílali kontrlou /se smál, že asi těžko za mnou někdo půjde 😀 / , tak ať zavolají až přijdou, zvonek prostě nefunguje.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 2 měsíci uživatelem PetraK.