Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

MirkaD

a druhý den volna za mnou…
    včera odpo v knihovně a na kafe u Aničky v knize,
    pak na druhé vycházce s Betty+mí psiska,šli jsme ke křížku a zpět,na konci cesty jsem si s Betty dala poslušnost-chůzi u nohy za pochodu a na míste,sedni/lehni u nohy a odložení za pochodu v leže,Žeryk a Dafi každej chůzi u nohy s obratama a namístě,Betty pak pachový čtvereček,a šlo se dom,
    záda mě bolely až do večera,jaksi celý skříplý…sem se moc hýbat nemohla,jsen jsem vyprala jedno plyšový zimní povlečení,zametla,a šmitec….
    dnes už záda v cajku,takže ráno dovyprat povlečení,dát vyprat deku,zamést,vytřít,nádobí a šupky hupky ze psama do lesa-do lesa za hájenku,kde jsme dlouho,ale velmi dlouho nebyly,tak milion pokácených stromů:–(((,no nicméně Dafi si poběhala po pařezech,Žeryk válel sudy a běhal s větví,proběhli se,já teda neobjímala stromy,jak jsem původně měla v úmyslu,protože tam zbylo tak málo stromů,že se na nějaký nalepit,pro jeho energii mi bylo fakt teda blbý…
    no nic,došly jsme z vycházky,já vytřela ještě terasu,nechala psi venku-bylo slunko,tak se slunily na terase na pelíšcích a hodinku si telefonovala s mou druhou mamkou,pak už jsem vzala pséky dom,dala prát psům ručníky,dala si oběd,
    utřela prach,a mazala do města zaplatit popelnice a psi,koupit v domácích potřebách pár drobností,k Aničce nakafe-u ní jsem si koupila knížku-50sleva-Pagáč joga-no su zvědavá-není to jen o cvičení jogy
    pak vycházka číslo 2 zase nečekaně ke křížku-už teda v šíleným vichru:-(((
    za chvílu strávím v pletené čelence celej rok…
    Žerykovi jsem mrskla míček na pole-tak ho dlouho hledal-tak se zaměstnal,Dafině jsem dala přinést klíč od vrat,oběhnout stromky a šlo se dom
    k večeru jsem si dala 20 minut cvičení na záda a volno je za mnou…
    Max vočuchával DAFINU-tak jsem máti 15 minut vysvětlovala,že Dafina hárala koncem prosince,že ted nehárá,štěnata nebudou-no nevěřila mi-furt-si ju hlídej,dívej jak ju vočuchává…to budou štěnata….uf chjo….
    no a ráno na 5 na ranní…

Denyky-velegratulace sousedovi!!!!paráda