Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Jak já jsem ráda, že ohařiska jsou fakt z toho paneláku zvyklý a bordel a hluk různých přestaveb, páč teď, když tu pan zedník buší do zdí a sundavá omítku, tak jen ležej a chrápou. Pan zedník dostal nařízeno, že dneska nebude makat jako ten blásen, ale pěkně pijánko, jinak nebude kávička 😀 . Pravil, že si teda na ni dojede domů, kdyby něco 😀 .

Včera ti vlci – jsem se akorát naštvala. Pan starosta a jeho suita jsou fakt ehm, ehm….. hlavně to pako jateční. Místo argumentů zesměšňování a výhrůžky ostatním, to svědčí o všem samo o sobě. A to co tam sepisoval starosta za bláboly o čtrnáctým století-úúúúpa, jak kdyby v tý době žil, chlapec moudrej 😀 😀

Dennyky
    že můj soused vyhrál 1,5mega v eurojackpot

TÝÝÝ VOLEEEE, GRATULACEEE!! TO JE SKVĚLÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ MOC A DĚSNĚ. Fakt mám radost i když ho neznám, ale takhle přesně , takhle by to mělo bejt. Žišíííí to je boožííííí!!

, že některé kočky to tak mají.
    feny taky a někdy dokonce i jen při falešce.

Maya
    ze potrebuju minimalne tu ctvrt hodku k probrani se natolik, abych vubec byla schopna vystrcit nohy z postele

jo, mám to stejně a teď si na sebe ovšem upletu bič. Chci normální analogovej budik a ten…….jako nepoposuneš, že jo. 😀 😀

černej čaj
    Hlavje at vam nestrha podlahy at se nepropadnete az nekam do jadra zeme:D

no právě že podlahy ať strhá (jen u toho nesmí strnout sebe) 😀 , páč to zase půjde všude komplet ven – jako v tom sklepě a celý se to vysype kamením, odizoluje, zabetonuje. Všude v celým domě. To bé teprvá čurina! Ale snad z tý betonárky pak budou lidi na to vylejvání betonu, doufám, to mi připomnělo, že musím říct Brtnikovi, že musíme udělat objednávku prací předem, páč lidi nejsou, že jo.