Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
cernejcaj
to te boli hlava od ty patere, vono jako by ti pomohly i prasky od doktorky na uvolneni svalu co se na to davaj, ted nevim jak se jmenujou
tak snad ti volno pomuze
egonomickej budik je ten kterej se da normalne pouzivat 😀
teda jako ze ma velky tlacitko na odlozeny zvoneni nahore, kam jen rukou v polospanku placnes a tlacitko na definitivni vypnuti ma nekde po strane nebo vzadu, ktery vypnes kdyz se definitivne probudis a vezmes ten budik do ruky
tady zapracoval nejaky inovator a ty tlacitka vicemene prohodil, takze velky tlacitko nahore ten budik vypne a odlozeny buzeni je maly tlacitko vepredu, ktery v polospanku nezmacknes ani nahodou, naopak si spis ten budik vypnes protoze na nej placnes shora
to ze rucicka na nastaveni budiku je kratka, takze cas buzeni tak nastavujes trochu odhadem je i moje blblost, ze jsem si na fotkach nevsimla, ale to by mi az tak nevadil
ale proste ty tlacitka pro nekoho kdo potrebuje to odlozeny buzeni, delaj ten budik totalne nepouzitelnym, asi skoro nikdo, kdo je tak totalne vzbuzenej, ze vezme budik do ruky, aby mohl zmacknout maly tlacitko vepredu, nepotrebuje odlozeny zvoneni
v zivote by me nenapadlo, ze nekdo neco takoveho vymysli a vyrobi a prodava ::D
ale zas dobry, nasla jsem si hodinarstvi, kde opravujou budiky a zjistila jsem u nich na webu, ze delaj i fotky na pockani, tak to si tam nekdy necham natisknout par fotek Lokinka, nemam jeho vubec zadny papirovy