Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
tak já včera ranní-od 5-14,00-já-pečení,kolegyně chladák,zástupkyně zeleninu,
pak já s kolegyní kasa+měl přijít na 9 další-no půl hodky před devátou se ozval,že nedojde,tak teda z dovolené došel kolega-a to je furt cosi…
no nic,dorazila jsem ve 3-po obědě si schrupla,udělala nádobí a šla ze psama-ke křížku,pak kus podél lese dolů-tam měly psi čekej-a každýmu jsem hodila párkrát hračku dolů do pole tak aby ju musel hledat-kupodivu to bavilo i Dafinu!zázrak!!
pak ke lřížku,a na konci cesty zpět jsem jim dala ještě obíhačky stromů a šlo se dom-slunečno-krásný západ slunka,ale kosa teda!!!
doma vyčesat,vykartáčovat-Dafině ošmikat tlapky,večer zas nádobí-kde se u nás furt bere-to je talent ve dvou lidech mít milion nádobí….:-(
zamést,vytřít,vyprat potah ze sedačky a hají
a nenatáčela jsem si budíka,tak jsem dnes ráno zaspala-mám teda volno-ale nejsu ráda,kdž spím dlouho-mě pak hrozně bolí záda…
tak jsme daly vycházku ke křížku,od něj dolů k rybníčku,pak podél ohrad dozadu,mezi polama a zpět a dědinou od rybníčku zpět,a zahradou dom,
byla to delšéí vycházka-vlastně spojený 2 venčící trasy,bylo hezky,teplo,
Dafi se část vycházky táhla,já furt ty bolavý záda,tak jsem byla a sd nervní,
tak jsem s něma radši nic nedělala,i tak jsem po nich místo povelů štěkala…
holt to je tak,když mě něco je-vzteklá,protivná…
naštěstí byly furt na volno,krom dědiny,a kromě-ježírmarjááá pod dopředu-jsem po nich naštěstí nic nechtěla-zjevně by mě vlastnictví mého vysněného plemene-chodáka -zabilo-15 km denně-to už nedám ani jednou ročně…
i když v práci tu desítku občas asi dám,když nejsu moc na kase….
-budík si posunuju o deset minut-když mám mezisměnu,nebo,když mám volno,a mám odpo šlofíka,přitom musím jít odpo za světla…