Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
tak já za sebou v sobotu šestou směnu,
v pátek šíleně moc lidí-akční den+výplaty+Valentýn-ráno cvičící vyxcházka,
večer vycházka k rybníčku a zpět,v práci mi bylo pár hodin slušně blbě,než jsem to rozchodila-hnus,jednu dobu jsem měla chut sebrat se a odejít-moc lidí-pořád fronty,hluk,k tomu hodně vybalování,obchod vypadal k večeru jak po výbuchu….
v sobotu ráno vycházka jen kratší,v práci opět moře lidí,odpo už o hodně mín,
Martin byl ze psama jen chvilku,že bláto,tak jsem večer šla ze psama chvílu po dědině a s Dafi si zaházela aporty s činkou ve vjezdu,
dnes volno-takže ráno v šíleným vichru-ale slunečnu ze všema 4 psama ke křížku,od něj dozadu mezi polama,pak dolů a zase nahoru kolem velkýho pole pod lesem,pak do lesa-Žeryk tam tahal větve,Dafi hopala po pařezech,chvílu mezi polama jsem měla puštěnou Bettynu,všichni 4 psi dost valily,šli jsme totiž dost rychle,Dafi v tom vichru valila do kopce i v lese,se asi těšila dom,prošli jsme to lesem,kolem pole pak k lípě a dolů-Mxe jsem si pustit netroufla,ale měli delší vodítka,tak se taky proběhli,musely se chudáci dost nuidit,že s náma šel Max dobrovolně byl docela zázrak,ale tak rodiče s něma moc nechodí,tak se taky nudil,no a šli jsme na stranu na ktrou nechodí rodiče,tak měli oba změnu,
doma pak úklid koupelky,wc,Martin vařil-což i včera,-včera játra s rýží a květákovou polívku+pomazánku,dnes kuřecí roládu s kaší,
dočítala jsem dvojku uchem jehly,zkoukla pohádky,odpo jsme šli s našima psama ke křížku,podél lesa dolů a zpět,pořád vichr,ale slunko-skoro už do půl šesté!!!Žerykovi se odpo na terase zase jeko každý den házel míček,
no pejsani tada provětranní,mi taky,a kdyby mě nebolel celej člověk,tak by to i šlo…zítra ranní…
Černejčaj-těším se na fotky,s pavilonem opic teda škoda,ale tak holt lidi jsou čím dál větší neukázněný hovada…
ze skokanem teda smůla….
jinak k dovolené-mi máme 25 dní,ale Martin 20 dní-to je fakt málo když mají v létě celozávodku+v zimě jsou doma,tak pak zbyde pár dní…