Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

MirkaD

včera mezisměna,-takže ráno cvičící vycházka,pak chvilku večer-vzdělávací PC VEČER-rozhovory a videa,
    dnes ráno vycházka i s Betty-kousek k lípě a zpět,oba mí psi hledej-ztrtil,u brány pak přivolání a stůj-Dafi z důvodu vyběhání všechny stromy na naší zahradě obíhačky zaráz-normálně obíhá-dva stromy,pamlsek,2 stromy,pamlsek,tak ted všechny-máme jich celkem dost-teda rodiče,takže za jeded ždibec piškotu hromady obíhaček na jednu a druhou stranu,pak seděla na kachlích-zbytek-má z toho takovou pidi vyhlídku,a čučela,jak házím Žerykovi míček-a ani se nehla,mrcha jedna líná:D:D:D:Dkdyž jsem jí 2 krát hodila míček-tak šla stylem,že to vypadalo,že klimbá:D:D:D-hrozný-celej život u ní bojuju s tloustnutím,přitom pohyb ona nevymyslela:D
    pak v práci mezisměna-lidí jak-prostě moc,k tomu jsem chodila vybalovat,ruka v háji,jak jsem se rychle snažila vybalit paletu drogerky-krabice s pracíma práškama nejsou z nejlehčích:-(k tomu tahání piv,vod,mlík na páse….
    několikrát jsem se přistihla,že blbě vracím,naštěstí mě nic nechybělo-UF A TŘIKRÁT UF,jak máme ty sluchátka-tak to šetří práci a čas-člověk si dřív musel zazvonit,když chtěl-peníze,cenovku,cokoliv,tad řekne co je třeba,je to jednoduší,nikdo nemusí chodit tam a zpět jak dřív,ale tam jak mám respirátor tak mě hrozně řeže ucho jak na tom mám sluchátko-a mít to 9-10 hodin nasazený je radost…,tak říkám vedoucímu,když mě počítal-že jsem měla třínohýho psa,s přítelem jsme měli jednookou kočku-říkaly jí Pirátka-nalezenc,a já si asi amputuju ucho…:D
    no vypadla jsem z práce na bus,doma jsem čapla psy a šla s něma kousek do dědin,pak do knihovny,Martin jel na pivko-po práci,dojel se mnou,a šel spát…
    tak tady zvířatka měli dnes samotku…i když psi máti pouštěla na dvůr a dnes bylo hezky a teplo,že nemusely být zavřený jak když je kosa…

Denny-tož dobrý fotky teda-to mi takový fotky ze školy vůbec nemáme:-()
    na těch chůdách bych se zabila-tio není noumáíní udo!to není noumáíní-todleto jako vyrábět!:DČajda je sebevrah:D

Maya-ty máš vždycky takovou dobrou hlášku-pryý bez srsti jen želvy….a to další zvířátko-se musím vrátit o stránku napřed…:D
    já mám na zvířatech ráda peří a srst,naháči mě popravdě vadí…
    u nás měla hromady let holka na cvičáku naháče-i s něma měla nějaký zkoušky,+jezdila na výstavy,s jedním chodila na ukázky do školek,
    ale já to nemusím….ale tak zase dost lidí nemusí knírače…no jooo fakt:D
    z okolí nemám nikoho,kdo by si ho chtěl pořídit!!!!holt ta úprava srsti-bez úpravy to není hezký+uštěkanost…

Kachna-no já měla taky pocit,že to dělá Impakt srdcem,ale…
    tý jo,kde já si jednou …..někdy…budu brát psa???
    to su zvědavá….útulky mají něktrý děsný požadavky,a popravdě 30-40 tisíc se mě teda za psa fakt dávat nechce…snad do té doby zlevní trochu…
    až to jednou budu řešit…
    PetroK-velegratulace k zedníkovi!!!!!!!!!!!!!!!
    a k odlehlýmu uchu!
    a at se zlepšuješ už

Fifi-rodičům přji brzké uzdravení
    a Čjdě závidím ZOO A BOTANICKOU-užijte si sobotu:-)

Mileno-no mi máme trošku s Čjdou podobný chlapy v tom-že jsou oba salámisti,
    což je na h…
    Martina mýho charakterizuje věta-TO SE NĚJAK UDĚLÁ…
    a mě zase charaktrizuje věta-JEŽÍŠI CO BUDEM DĚLAT KDYŽ….,obojí je extrém a na nic….
    Robert si tím chudák ničí zdraví a nervy a nikdo mu nic nedá….
    ale to nevysvětlíš,asi-teda…to už je člověk holt takovej….