Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak s hrdostí hlase hlásím, že jsem dneska neprokašlala noc a odlehlo mi levý ucho, jste první a jediný, komu vo tom uchu řikám, hodlám dál dělat hluchou, páč to se hodí tadle dovednost 😀

A s radostí v hlase sděluju, že dnéska je slavnej den, páč se Brtnik dohodnul s panem zédnikem, že se spolu pustěj do další části rekonštrukce a pan zédnik šikovnej to pán nastupuje k nám do prasé, juhééé Brtnik na to nebude sám. Už spolu štelovali základy pro pec a hnedle se do toho pustěj, tak to bychom to mohli stihnout. A když Brtnik říkal, že to vidí tak do podzimka, tak prej pan zednik se do toho hodlá napřít tak, že …. by to mělo být dříf. A to by byla ale krása, víte? Poslední dobou – teď jak jsem navíc doma – mi už ten stísněnej prostor nedělal dobře na mojí svobodnou duši. Takže jsem si musela nastavit, že sem statečná a nehrábne mi z toho, ale…………bože jak já se těšim, jak já se moc těšim, až se to zase o kus pohne. Za čas, já vím, ale bude to třebas dřívějc!! A taky jsem sehnala betonárku, kterážto nám beton nejen doveze, ale má taky konekce na firmu, která ten beton po místnosti rozšmrdlá (pan obchodník se tlemil velmi, týhle mojí termitologii, že to potřebuju nejen dodat a naprdět do místnosti, ale taky po ní rozšmrdlat, aby se mi drahá půle nesedřela 😀 😀 )

já vás zkusím dočíst, ale nevim ešivá to zvládnu?

fotos závěsů bude mládeži až za sto let – na to momentálně nejsou kapacíti. Páč i kdyby se to vybralo – či spíš nechalo u kováře asi vyrobit, tak by se musel najít někdo, kdo to taky přidělá, a toho teď nemáme, Brtnik se končentruje na přípravu pro pec, to za á), pak za bé) nutno vybrat látku a za cé) ehm…. najít někoho, kdo to ušije, páč já se sice naučím spárovat, ale s tím šitím si nejsem úpa jistá 😀

Fifijová
    držím palce, aby to rodiče zmákli dobře a Ty se taky drž, lítá to fšade, sráč jeden.
    Já doufám, že to půjde i bez těch lékůch, sosám poctivě lichořeřišnici, která sama o sobě je antibibliotická a taky šalvěj a česnek a cibuli…….musim smrdět tak, že by si vo mě upír ani kolo neopřel 😀 😀

Maya
    , nakonec jsem se na to vykašlala a udělala tam jen police a nechala to otevřený
    tak tohle ale závidím!! Taky bych si moc přála tyhle poličky s obloukem ve zdi… jej, jej, ale to bohužel u nás asi nepůjde do těchhle zdí. Uvídíme, kdyžtak aspoň trošku mělký, mooožná.

Dennyky

šmarjá co to je za vedro?

tadyk bylo krásně dopoledne – slunéčko, vůně jara!!

tak písni Brtníkovi, ať ti koupí cíga :-DD
    Blbá sranda já vím, přeju ti ať ti je co nejdřív líp.

ty jo já když byla nemocná, tak jsem nehulila, ani když jsem hulila. Páč jak mi to vlezlo na průdušky ten vitrijól, tak to by mě rozštípalo. Sem nikdy nechápala mámu, chrchlala jako ten blásen a cígo – stejně jako Ričrd, si nikdá nevodpustila. Brrrrr. Ešče tetkon se mi ježej chlupy na zádech z tý představy.

Jeditííí Dennyky je furt stejná Dennyky!

Dennyky a čajdo – kde po čem skáčete??

Eva
    Tak jak to tady čtu, taky nemáte zrovna v pohodě průběh… Ono se to fakt střídá, nám se to taky stěhovalo různě po těle a vždycky když už jsme si mysleli, že to bude dobrý, přišlo zas něco dalšího. Chce to vydržet a poslouchat tělo a odpočívat v případě, že člověku není dobře.

Jako pokud to zůstane takhle a nepůjde to do horšího, tak to pořád ještě jde, si myslím. Mně to přijde, že se to zaseklo prostě a teď je to furt stejný. Uvidíme, co zítra řekne dochtorka, já se osobně na nástup do práce ještě necítím. Ale je to právě už 14 dní, doufala jsem, že tím to skončí.

Bezsrstíci ať kočky, psi, či morčata mi neva. Ale ta péče o ně – u psů se musí mazat kůže – u morčat hlídat plísně (jestli se nepletu), jak a co u koček to nevím.