Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
Petrs01
A každý kdo si nevezme psa od nás, má vinu za zmařený psí život. Tohle prostě neberu.
No tak to neber,navíc Impakt to rozhodně nestaví tak, že kdo si nevezme psa od nich, má nějakou vinu 😀 😀 Ty lidi si dost vybírá. Celý to je postavený max. profesionálně tak, aby ti psi byli co nejvíc chránění – bohužel lidská blbost je nekonečná, takže ne vždy to vyjde. Opravdu si nemyslím, že pes, který projde RR = diskutabilní pomoc 🙂 , tady opravdu ne. Hele, mysli si co chceš, ale za mě je RR jednak čistý a druhak stejně smysluplný, jako je Dejte nám šanci. Každý dělá prostě jinou linii a obě jsou z mého pohledu dobře. Neměla bych problém vzít si psa ani od Impakta, tam bych věděla za á, že mám komplet informace-pes žije v rodině a sakra dobře ho znají, za bé/, že když se něco potento – mám je za zády – doslova a to ne proto, že se známe, má to tak se všema. A stejně tak v Dejte nám šanci – s paní jsem domluvená, že až to půjde, tak se jí ozvu – pokud neulovím něco sama.