Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
Maya
nebo toto, tak to mas jeste cas
pisou vsude ten vit D ze pomaha
no tak snad, dneska jsem právě volala šéfovi, že se bojím, že to v pátek asi nevyjde – ale třeba se to utřese a srovná. Teď jsem mluvila s Brůticí, ta mě trošku postrašila- že aby se mi to neusadilo v plicích – že si kdyžtak mám v pátek říct o antivirotika a ATB. Kuwa – to neci!
Déčko taky žeru.
Petrs01
No hele Impakta znám docela dlouho, není to člověk, kterej na psech vydělává. Za sebou má poměrně slušný výkony, znám ji od začátků, kdy se do toho pustila. Džékrasl je její srdcovka, ten výčet umístěných psů a to jak je s majiteli – s valnou většinou – v kontaktu…… Bígloidy přibrala časem, páč vono je to taky specifikum jako ten raslík.
A ač vlastně taky nejsem pro to, tahat psy zpoza hranic, tak na druhou stranu, když vidíš co tam s těma psama dělají, tak když už jsi v tom zachraňování psů, tak to prostě vidíš jinak. Oni tam ty psy skutečně týrají. Pes je tam hadrhračka pro ropácký děti, vypíchlý oči, zlámaný nohy………. nechala bys je tam, kdybys jim uměla pomoct a umístit je? V současný době má všechny psy udaný a věř, že jí o ty psy jde od á až do zet.