Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

MirkaD

tak u mě čtvrtek,pátek odpo-takže ráno ven ze psy,pocvičit,trochu jim unavit hlavu i tělo a na odpo do práce,v pátek jsme byly na odpo celkem 3-já,2 pokladní a zástupkyně vedoucí-což je na pátek teda málo,normálně bývá ještě jeden člověk a kus mezisměny,-no a protože já měla ty 4 dny místo mezisměny odpo-takže každej den chyběl ráno a odpo-kus člověka-mezisměna spadá do obou směn–proto se jí říká mezisměna:D,tak v pátek k tomu ještě mínus jedn,,co měl být…no ale zmákly jsme tro,naštěstí,jsme nemusely všichni 3 sedět celou dobu,ale jako děvčata,co odcházely s kasy,tak se dost honily s vybalováním,pečením,úklidem,já z ní večer odcházela,když bylo mín lidí,ale tak abych byla v dohledu,to znamená-klasicky,umýt ostatní kasy,vynést koše a zamést kolem kas a v blízkým okolí,no ale vše jsme stihly do devíti do večera-holky odfrrnkly vlakem,já rozmařile taxíkem….neměla jsem sílu a čas jít pěšky…
    v sobotu jsem s Dafčou jela do BK,takže vstát v 6 ráno,nasnídat se,zbalit,dát prát prádlo,vyvančit oba psy,a Martin mě hodil na osmičku vlak.
    Venku slunko,a ani nemrozlo tak jsem si po cestě řekla,že si tam koupím novou zimní bundu na slušno-no novou,z bazaru vše za 59kč…
    že na slušno mám prošívanej kabát s vysokým límcem,a to,že by mi v tom bylo dost teplo….hahahahaha,no dojela jsem do BK,hodila dom Dafču a šla do bazaru pro bundu-mám teda prošívanou,tenkou po kolena,když nebudu týden jíst,budu v ní vypadat,že nejsu těhotná….těhotná logicky nejsu,ale břicho mám jak kdybych odrodila děti za všecky moje kamarádky a švagrový dohromady….
    no nic,po dalších nákupech-jako krtáč na vlasy,detník…jsem došla dom,daly jsme si oběd,kolem půl druhé šly s tatkem s Dafčou,aby trochu upustila páru,tak ze začátku vycházky kolem řeky jsem jí dala obíhání stromů a nošení rukavice,protože byla jak z divokých vajec,v domě si štěkla na chlápka dole u výtahu-velkj černj puntík,další nasbírala za štěkání na psy….
    se mi to od té veteriny v tom prosinci ve Vyškově zhoršilo,do té doby mi ve městě neštěkala po psech,od té doby jo…..už moc nevím co s tím????
    no nic,udělaly jsme vycházku kolem řeky a přes město-venku fučák,a zima,já teda ve psím,co chodím tady-bunda i gatě,+vrstvy…
    na půl patou na sraz s holkama jsem si teda vzala rifle,tu tenkou bundu-pod to 3 vrstvy,kdyby v restauraci byla zima…pod rifle elastáky….to je jasný:D
    před domem na mě už čekala jedna kamarádka z našeho čtyřlístku-pletené mini šaty,obtažená bundy,silonky,úzký kozačky,štíhlá postava-20kilo,a oblečení na 20 let+postava i xichtík-to že jí bude 45…je detail-chtěla jsem si skočit pod vlak..:D.zvlášt při pohledu do zrcadla ve výtahu…ale žádnej vlak zrovna nejel:D:D:D:D,tak jsme se vydali k restauraci na Pražci,kde došli další 2 kamošky-ano podobné postavy….ehm….,nic no..:D
    a šli jsme oslavbit dodatečně moje prosincové narozky….děvčata probrali vysvědčení dětí-samý jedničky a 3 dvojky…na to,že jdno dítě je autistický-holka,tak druhýž,diagnoza ADD,tak se teda učí dobře,i když s třema dětma si to holky musí dost oddřít ty známky,a 2 to mají v pohodě,
    holky probraly děti,práci,cestování-cestují hodně,já jen zírala nad plánama…
    probraly se pracovní ženský kolektivy-ehm všude stejný…no a milion dalších věcí a …..po jedné hodině v noci jsem došla dom….
    dobré to bylo,pořád si uvědomuju jká je vzácnost mít tak dlouholetý kamarádky,kamarádíme spolu od mých 14 let…..což už je hodně dlouho,
    a vzhledem k tomu,že jedna bydlí u Prahy,já v Bučovicích,další tak 20 minut od BK,dvě tam jen dělají,tak je to úlet,že se zvládáme 4 krát ročně scházet komplet+oni Vánoce beze mě,a někdy i v létě….tohodle si vážím…přitom jak každej toho má moc….
    no nic
    v neděli ráno 45 minut vycházka s Dačou,kolem řeky,a přes město,odpo vycházka s tatkem a Dafčou,k večeru s Monikou s Kryštůfkem kousek po městě a k nim na čaj…
    a v pondělí o půl paté vstávat,zbalit se,v 5 jet do brna,ve čtvrt na sedm ráno z Brna-Bučovice,tam pěšky dom,převíct sse,vybalit,nsnídat,vyvenčit oba psy a na mezisměnu….