Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
čus jsem zde, ale ešče nejsem v konvici, tedaaaa v kondici. Na netu právě moc nejsem, tak jsem se neozývala. Ten sráč se posouvá tělem. Celou dobu je v hlavní roli ukrutná rýma, ale fakt ukrutná, to jsem nikdá neměla – naštěstí teda zatím se nehodlala usadit v dutinách, tak snad to tak i zůstane. Ale mám problém, neumím dýchat pusou, takže jsem taková přidušená 😀 Přefčírem se ta sviň začla stěhovat do nižších pater – tedy dolů na průdušky – z toho krku, co mě pořád ještě bolí (i když te´d už míň teda) A protože jsem s tím počítala, nasadila jsem v malinkým předstihu mého přítele Bromhexáče. Jinak jedu ve velkým mé přítelkyně bylinky – jitrocelovej sirůpek, (smrkovej si nechávám, kdyby bylo hůř, to je moje rodinný zlato), lichořeřišnicový kapky, čaj z tymiánu a taky můj oblíbenej čajík Pulmoran na dýchací cesty. Tak to držím snad v nějaký lajně. Jo a acylpoš mi taky dělá společnost a pochopitelně homeo. Fčéra mě krapítek polekaly záda- odpoledne mě začly tak divně bolet – dole teda, ne u plic, ale divně, takhle to neznám, tak jsem na chvíli propadla trudomyslnosti, ale naštěstí jen do rána, páč ráno – asi zabodoval přítel acylpoš – už dobrýýýý!! Tak jsem na chvíli tady.
Kachno – je mi to líto, jak to berou děti?
ty jo to jsou dobrý tipy, obě ty feňule mají dobrý popis povyhy. U Marušky jen to, že by bylo víc práce se srstí – vypadá to teda, že by se musela asi hodně často česat, se na to bude chytat hodně bordelu?
Kůůůůskůůůus už zasejc skáče skorem přes kaluže?? Tvléééé šest kilasů – jsi dobrá, opravdu!!! Šla jsem Ti vyhledat medajlu za to pochodování a hele… hele co mi vypadlo 😀 😀 😀
nešly by příště holky husenky s Tebou?
Zeta
ten kříž…… tý jofka – to je výborná fotos.
Budete muset asi s králíkem taky dělat hopsání, aby neměl debilitní nápady.
černej čaj – počkej Ty nemáš doma teplou vodu??????
Bych pak mohla neci krmitko prepadnout:D
klidně naše, máme tu-habakůk sýkorek-modřiny, koňádry i babky, stálici Kikču, brhlíka, objevil se i dlask, hrdličku, kosáka, pár brabčáčkuů. Enemže tady bys neměla kde spát chudero, máme jen naši postel v ložnici.
Fifi
držím Trolďasovi palčáky, aby výsledky byly v lajně.
Dennyky
, ze Balbinka mela trochu wellnes,
Blbína nejni evidentně žádná blbína 😀 páč si to vyloženě užila a skutek utek 😀 😀