Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
ja od vikendu skacu kolem auta, to je tak kdyz auto rve na lidi
o vikendu si jdu nafotit km k pojistce, zapnu auto a Akumulator je temer vybity, vypnete si infotaiment! nebo co toje
tak shanet brachu at mi to prijde nabit co nejdriv, potrebovala jsem dneska jet a vim, ze minule mi pak neslo auto zamknout
dneska dopolko vezu mamu k doktorovi a auto Baterie v klici je temer vybita, vymente baterii!
cekam ve meste, tak jdu do kramu s bateriema, manik sikovnej sice to neumel otevrit, ja taky ne, ale nasel video na netu dal novou baterii a prt, zkusil dalsi a prt, tak prej jdete si to zkusit k autu, tak letim na parkoviste, ani prt, zas zpatky, dal mi tam tu puvodni, tak zas zpatky k autu a do servisu
tam mi to vymenili a prej to neni zadna spesl, tak fakt netusim proc v tom obchode to nefungovalo
doufam, ze ted uz si da auto s hlaskama pokoj
koupit redukci na jack se na malomeste ukazalo taky jako peknej celindz, ale nakonec me z jednoho pocitacoveho obchodu odkazali do hudebnin a tam fakt meli , by me ani nenapadlo tam jit 😀
mam nachozeno na tejden dopredu 😀