Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
tak včera odpo-dom mě vezl Martin ve vánici..
na směně jsme byly 2 pokladní-takže já seděla na kase,a v mezičase se snažila uklidit vše v dosahu-dohledu kas-takže zamést,vynést koše,umýt pásy+vykartonovat drogerku,a kolegyně číslo 2-kasa+vybalování,úklid,zástupkyně zbytek-láhve,pečení+milion dalších věcí….
no nic,dojeli jsme v té vánici,já skočila ze psama,pak jsem si dala veget u poslouchání rozhovorů Lucie Výborné,a Terezy Kostkové…v 11 v noci jsem šla spát,s tím,že dnes mezisměny,takže ráno -nádobí,snídaně,svačinu a čaj nachystat,nakrmit andulky a pudem ze psama a pak hrrr bus…
no mezitím x zmeškanejch hovorů z práce a prd-zase odpolední…..
zase šel od nás jeden na jinou filiálku…
takže narvat pračku,jít ven ze psama i s Mxem,kterýho rodiče omylem zamkli venku a odjeli,vzaly jsme to hezky v dešti-mírným teda…k rybníčku-takže Max po x měsících změnu-rodiče chodí jen za zahradu na stejný trasy,a na výlety sebou občas berem Bettynu,čtyři psi v autě z toho 2 blící už by jsme kapacitně nepřežily,a Max s náma nikam chodit nehce,když jsou doma rodiče…
takže k rybníčku,kolem ohrad pak dál,a zpět,u rybníčku z Maxem trochu poslušnosti-chůze na vodítku,dložení v leže s přivoláním,kroky,otočky,packy,pak ze včema 3 přivolání a čekej několikrát a dom,takže větší vycházka za náma,doma pořádně vyčesat všema možnejma kartáčema,řebínkama+hrabičkama trimovacíma-Maxe,+mu zkrátit srst na břiše,nohách,a na polštářcích-ten smrad z té jeho ddržky je velestrašnej:-(((……….
pak vykartáčovat Dafču,trošku šmiknout ouška,náprsenku-hlavičku,nástavcem,
vysát,pověsit prádlo-a utahaná už su do práce ani nemusím…
to su zvědavá,kolik nás bude a v kolik skončíme…
na této práci mimo pár vychytávek-jako práce z lidma,možnost přijít o peníze,je další libůstka-nikdy člověk neví kdy a na jakou směnu půjde,rospis směn,se mění podle nemocnosti lidí….no nic…
PetraKsi teda debužírujete,obdivuju tvoje vařící nadšení!!!!
já vyznávám názor,že chleba je taky jídlo…
a u vaření-at je to rychle a zabere to málo času…..
ooo bože ještě štěstí,že u nás skoro furt vaří Martin!!!
Maya-pěknej pejsek,a to je zrovna ten kartáč,co jsem o něm říkala,že by s těma delšíma,širšíma ostnama byl lepší…na rozčesání,ale jasně,nemám lapinu,
bože se mě tak nic nehce….