Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak si tady jedem lazaret. My rýmující obvazujem raněný 😀 😀 Neboli Rumouš kulhá na tu stejnou noženku co předtím a tentokrát jsme odhalili bulku v meziprstí. Tak buď má hergot smůlu a bodnul si zas něco do levý přední a nebo to leze ven. Mažu ichtoxylem, obvazuju. A Taliprdová věrná svým poháracím hormobouřím má svůj klasickej bolák na levý zadní. Mažu ichtoxlem a též obvazuju 😀 😀 Spala jsem jak dřevíčko devět hodin. Bolej mě haxny. Brtnika na další test nedostanu a to je tak asi šécko, co můžu napsat.
Vlastně ešče můžu napsat, že gratuluju Evě k tomu, že jim je líp.A jsem zvědavá, jak si tím projdeme. Jedem vitamíny, oscilokoksáč a gelsemium. A Brtnik na kašel bromhexáč.
Sindibádka zatím dobrý, ešče neleze po zdi?
černej čaj – já bych brala to Karlosovo chování při česání jako signál, že toho už je na něj moc – viz Šusta. Aje je pravda, že tohle bylo natáčení, ono to v reálu asi probíhá jinak. To s tím pamlskem jak píše Eva je fajn, ale vlastně asi taky neproveditelný, páč u týhle srsti je zapotřebí rukou dvou. Asi bych zkusila možná i něco netradičního – udělat z hřebenu „hracího kámoše“ že bych ho na klikala na to, že se bude hřebene dotýkat sám, třeba nožičkama, čumesem a tak a pak bych to zapojila do česání. Na tohle je klikr prostě fajn věcička.