Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

MirkaD

včera jsem dumala,proč píše Petrs01-že se jí nechce ven-když mrkne z okna-a já mrkla a zataženo-včera-2,10hodin jsem jela do města a ……lilo…
    takže obchod,k Aničce do knihy-na kafe,lékarna,další obchod,zverimex
    a dom
    v dědině už bez deště-tak jsem vytáhla psiska na vycházku k rybnáčku,kousek podél něj a zpět…Žeryk pak 2 hoduiny na terase z Martinem,Dafi doma na klíně
    no a dnes ráno-ve čtvrt na 7 zazvoní budík,zaklapnu ho a …..a spím dál….
    mít mezisměnu,jak jsem měla mít,tak zaspím,takhle mě za hodinu vzbudí tel z práce a jestli můžu na odpo?
    tak vylezu,nasnídám se a jdu ze psama-k lípě,v půlce to přepůlím a jdu přes změklý pole-takže Dafi nu táhnu za sebou,já se bořím,lýtka namožený-fakt su debil,sem si strašně takhle pomohla….,zkratka jak hrom,to mám z toho,že se mi nechtělo jít do kopce k lípě…,vyleza u lesa,jdu k hájence a dolů,terén jak hrom,rozježděný bláto…
    dolezu k bráně a že dám pejskům pár cvků z tance-jak na rehabku,unavení hlavy-takže několikrát s každým chůze u pravé,levé nohy,otočky za pochodu,obíhačky,couvání,packy,tapky v sedě,obíhání levé,pravé nohy,3krát,obíhání třikrát kolem sebe-no a abych jim to ztížila tak dám-kroky,a jak projdou na druhou stranu tak mají chvílu pravá,pak zase kroky a a jak jsou na druhé straně tak knoze,a pak kroky a pravá,a kroky a k noze-prostě jak se prosmyknou,tak místo daších kroků je chvilku chůze u levé pravé nohy-tím každýmu z nich zavařím hlavu,protože po povelu kroky začnou autonaticky dělat víc kroků za sebou-a ted ejhle-kroky,knoze,-pár kroků u nohy,kroky,pravá pár kroků u nohy,kroky-knoze,kroky-pravá,kroky-knoze….
    no napřed ze začátku automaticky nabíhají,pak se začnou soustředit na povely….takže pejskům jsem zavařila hlavičky,unavila nožičky,sobě bohužel taky:-(((na to,že jdu za chvíli pěšky do práce…
    jak by řekla moje maminka-ooo bože matko,vem si to děcko,po kom je tak blbýýýýý
    Maya-na to bych nevylezla,to i jako sebevražda mi přijde drsný:D
    Černejčaj-tak bezva,že ti klapne v pátek posilovna!!!
    a máš volno-to ti přeju:-)