Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Petrs01

Pozor, pokud má ten druhej pozitivní antigen v práci, tak on je 5 dní doma. A konec. (A pozor, nemá pozitivní potvrzení pro další případnou tečku). Prostě má „podezření“, nic víc. Pokud má pozitivní PCR, tak společná domácnost má karanténu spolu s ním (opět – pokud si to nepotvrdíš PCR, tak pro tečku smůla). Pokud nemáš příznaky, tak po pěti dnech hotovo. Oba naši zaměstnavatelé mají rozum a pro návrat si dáme opět PCR.
    V praxi Peťan v pondělí ATG+, tak hned PCR, výsledek v úterý večer, +. Trasování mu přišlo v pátek, kdy už to jaksi nemá smysl. Nahlásil mne, abych měla neschopenku – tu dostaneš buď od zaměstnavatele (ATG + v práci) nebo od hygieny jako rizikový kontakt. Pokud jdeš jen tak na PCR, tak pak musíš kontaktovat obvoďáka, neschopenku vystaví on (to aby se v tom třeba náhodou nikdo nevyznal). Nicméně já neschopenku dodneška nemám. A dle domluvy v práci na ni prdím, stejně makám z domu. A do práce se nepohrnu, mám těhotnou kolegyni, takže čekám jak vyjde Petrovi kontrolní PCR a pak zvážím kdy si na něj skočím taky.