Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.
    NÁÁÁŽĎÁÁÁR DĚCKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ JÁ MÁM TAKOVOU ALE RADOST!! JAKOU? NO TO SI MŮŽETE PŘEČÍST VE ČLÁNKU!

Musím tetkon letět, tak to dočtu pořádně pozdějš, ale držím palce čajdě, aby klapnul nějakej solidní kolega. Muselo to být těžký vybírat. Je to zvláštní ze 16 životopisů vlastně nakonec jen třetina. Tak uvidíte, ´kdo nakonec vyjde.
    a gratuluju k borci, co tě poskládá dobře dohromady!!

Jak to děláš, že jdeš do emila – mám na seznamu a nevidíš nic z těch srágor? Jde to nějak udělat?

Dennyky
    jejda – můžeš si do zítřejšího večera nechat ten snížek u sebe? Proč? To si můžeš přečíst ve článku 😀
    jste s koněvem pěkný drbny, čučet ve tři ráno z vokna 😀 , něco řikej vo sousedkách 😀

A Evě držím mocinky moc palce, aby se jí už ulevilo, pamatuju si, jaký to bylo s křípkou tehdy, jak jsme lehli oba. Tali taky ještě nebyla usazená a bylo to………. no řekněme, že zajímavý. Takže – přežijte to venčení a brzo ať jste fit.

ty jo ale neříkali, že ten omikron člověk skorem ani nepozná??? chuderové malý!

Fifi
    no vida, taky Ti to vyšlo jako mě – napůl? A Eva je taky pes, tak nakonec jsme tady smečka! 😀

A ted jsem se sokolikem hovorila. 😀 Ze si pry pujde o vikendu zajezdit na Jested. I love his spirit.

a je von blásen, nebo nejni? 😀

Kuskus
    Stalo se mi to za život jen ve třech – čtyřech případech.
    je, je to zvláštní co se člověku uděje. Podle mě takový situace uvolní něco, co je jinak zavřený v bedýnce. Já jsem se takhle vlastně – si uvědomuju – viděla i třeba když jsem blbě upadla v metru a pak když jsem omdlela, že sem se viděla, jak se placatím na zemi.

Míla
    no, já bych řekla, že novinář je širší pojem. A pak sou různý druhy, třá reportér, sloupkař, paní, co má na starosti kulturní přílohu a tak.

jo máš pravdu. Já jen, že nějak jsem to brala ve vztahu k těm novinám klasickejm.

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 11 měsíci uživatelem PetraK.