Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
Z
toto ?
https://www.krone.at/2611947
Fifi
no od doktora mam diagnozu ze karpaly a od ortopeda zas ze chondropatie a ten fyzio mi rekl, ze koleno muzeme zlepsit tak, ze bude bolestivy treba jen malo nebo vyrazne min nez ted a zapesti taky muzeme snizit – ze pretezuju vazy a jiny nepouzivam a proto to tak boli, takze je mozny, ze muj novy fyzio mi vyleci moje nelecitelny nemoci 😀 😀 to asi ne, ale je fakt uzasny, jaky mas moznosti kdyz zajedes do soukromy sfery, to se s beznou peci lekaru kteri ti daj nalepku a zdat muzes s tim jit umrit neda srovnat… a tohle je proste uplna haluz, ja hledala nekoho kdo me nauci cvicit v posilovne a nejak sem skoncila tady… uz treti lekci se jen placam po zemi, vlastne ani necvicim (zadny cinky, makani, sedy lehy) jen delam drobny pohyby ruznejma castma tela… a je to naprosto uzasny a skvely a vlastne sem to nasla uplne omylem, netusila sem ze neco takovyho vubec existuje. ten clovek vypada jak kouzelnik, posaha zapesti, 3x zatlaci do ruky a rekne at cvicim do priste tohle a melo by se to zlepsit… zataha 3x za nohu, poklepe koleno a rekne tenhle sval uvolnovat masazi a na tenhle cvicit a 100 vokolo brna jako nic 😀